Το περίεργο αυγό βρέθηκε σε κοτέτσι στην Ξυλοκαμάρα Χανίων και ευτυχώς που ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το κοτέτσι βιντεοσκόπησε τη στιγμή της αποκάλυψης, καθώς διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να γίνει πιστευτός...
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο άνθρωπος πήγε στο κοτέτσι και βρήκε το συγκεκριμένο αυγό, το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο.
Επειδή περίπου πριν από ένα χρόνο, είχε βρει ένα αντίστοιχου μεγέθους αυγό από το οποίο όταν έσπασε βγήκαν 4 κρόκοι, σκέφτηκε να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή που θα έσπαγε στο πιάτο το φετινό αυγό, στοιχηματίζοντας παράλληλα πόσους κρόκους θα έχει μέσα. 
Τελικά, όλοι έπεσαν έξω γιατί αυτό που αποκαλύφθηκε πραγματικά είναι και αξιοπερίεργο αλλά ίσως αποτελεί και μοναδική περίπτωση: Από το αυγό βγήκε ένα νέο αυγό, μικρότερο φυσικά σε μέγεθος αλλά "υγιέστατο".
Όπως είπε ο ιδιοκτήτης, δεν γνωρίζει αν ήταν η ίδια κότα που έκανε το περσινό τετράκροκο αυγό, όμως το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ παραγωγικό και περίεργο κοτέτσι...
πηγη Ημερησία
Δείτε το βίντεο:
 
Top