Συνδυάζει δύο κλασικές ασκήσεις που ευνοούν την αύξηση της μυϊκής μάζας -άρσεις θανάτου με τεντωμένα πόδια και οπίσθιες προβολές- κι...



έτσι δημιουργείται η ιδανική άσκηση. Επίσης, ενισχύει τους μυς που ξεκινούν από το κάτω μέρος της πλάτης και φτάνουν μέχρι τις κνήμες. «Κάνε τη, λοιπόν, 2 φορές την εβδομάδα μετά τις προγραμματισμένες προπονήσεις σου. Η συγκεκριμένη άσκηση για την πλάτη θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον μεταβολικό ρυθμό σου» λέει ο John Romaniello, ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.


Πως θα την Κάνεις

Κράτα τους αλτήρες μπροστά στους μηρούς χρησιμοποιώντας 1η λαβή με τα γόνατά σου ελαφρώς λυγισμένα. Αυτή είναι η αρχική θέση. Χωρίς να αλλάξεις τη θέση των γονάτων, χαμήλωσε τον κορμό μέχρι να βρεθεί σχεδόν παράλληλα με το έδαφος. Επέστρεψε στην αρχική θέση. Μετά σπρώξε προς τα πίσω το δεξί πόδι μέχρι ο αριστερός μηρός να έρθει παράλληλα με το έδαφος. Μείνε σ’ αυτήν τη θέση και μετά επέστρεψε στην αρχική θέση. Αυτή είναι 1 επανάληψη. Κάνε 3 σετ των 12-16 επαναλήψεων, εναλλάσσοντας τα πόδια που εκτελείς τις οπίσθιες προβολές.

Πηγή: http://ift.tt/1mwuKUL



 
Top