Εικόνα για το αποτέλεσμα ειδήσεων
To Adventure Film Festival ενώνει φέτος τις δυνάμεις του με το Safe Water Sports για την ενίσχυση της ασφάλειας στα υδάτινα σπορ.
Μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, το μοναδικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα.
Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, το Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού) υποδέχεται το 2ο Athens Adventure Film Festival. Aθλητές, Κινηματογραφιστές, Φωτογράφοι, εταιρείες εξοπλισμού και υπαίθριων δραστηριοτήτων, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στο πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα, διήμερο - θεματικό φεστιβάλ.
SKIING, CLIMBING, SURFING, MOUNTAIN BIKING, KAYAKING, ALPINISM, TRAIL RUNNING, SNOWBOARDING & MORE...
To Adventure Film Festival 2015 στηρίζει επίσημα την πρωτοβουλία του Safe Water Sports.
Σας περιμένουμε όλους εκεί για να απολαύσετε συναρπαστικές κινηματογραφικές ταινίες , να δείτε ενδιαφέρουσες εκθέσεις φωτογραφίας από καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους και να ακούσετε ομιλίες / Παρουσιάσεις  από σύγχρονους θρύλους του ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού που επανειλημμένα άγγιξαν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια .
Το Adventure Film Festival είναι το μοναδικό Ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας. Τα ανθρώπινα όνειρα και η διαρκής ανάγκη για εξερεύνηση αποτελούν το κίνητρο. Η αντοχή, οι δεξιότητες και το αθλητικό πείσμα γίνονται τα μέσα και ένα κινηματογραφικό ταξίδι με φόντο τα ομορφότερα τοπία του πλανήτη ξεκινάει.
Πληροφορίες: http://ift.tt/1GNbOOI
Για περισσότερες πληροφορίες :

     Safe Water Sports           T:  +30 21210 42659, e: infosafe@safewatersports.gr
κα. Ουρανία Μαστορίδη     m: +30 693-1168862, e: omas@safewatersports.gr
http://ift.tt/1dB9ut1
 
Top