Γνωρίζατε ότι η προσωπικότητά σας μπορεί να μετρηθεί με έναν χάρακα; Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο αλλά οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το μήκος των δαχτύλων αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας. Κάντε το παρακάτω τεστ για να το διαπιστώσετε!
Κατ 'αρχάς, μετρήστε το μήκος του δείκτη. Στη συνέχεια μετρήστε το μήκος του παράμεσου και διαιρέστε τον δεύτερο αριθμό από τον πρώτο. Για παράδειγμα, αν ο δείκτης είναι 7,8 εκατ. και ο παράμεσος είναι 8,2 εκατ. το αποτέλεσμα είναι: 7,8 ÷ 8,2 = 0,95.
Ο μέσος όρος για τους άνδρες όπως αναφέρει o Guardian είναι 0.95 και για τις γυναίκες 0.97.
fingers

Αν έχετε κάτω από το μέσο όρο:
Οι άνθρωποι με χαμηλότερο μέσο όρο τείνουν να είναι πιο διεκδικητικοί, ίσως και λίγο πιο επιθετικοί, και είναι λιγότερο πιθανό να πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Οι άνδρες που έχουν μέσο όρο κάτω από 0.95 θεωρούνται πιο αρρενωποί και αυταρχικοί.
Αν έχετε πάνω από το μέσο όρο:
Οι άνθρωποι με υψηλότερο μέσο όρο τείνουν να θεωρούνται πιο πράοι και καλοσυνάτοι. Οι άνδρες μπορεί να καταγράφουν καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις, αλλά επίσης είναι πιο επιρρεπείς σε θεωρίες συνομωσίας και παραφυσικά φαινόμενα. Επίσης, οι γυναίκες με ποσοστά αρκετά πιο πάνω από το μέσο όρο προτιμούν συντρόφους με πιο αρρενωπά χαρακτηριστικά. 
Πώς εξηγείται αυτό; Ο μέσος όρος αντανακλά το μέγεθος έκθεσης σε ανδρικές ορμόνες (π.χ. τεστοστερόνη), σε εμβρυακή ακόμα κατάσταση. ακόμα ένα έμβρυο. Αλλά μην ανησυχείτε αν δεν ταιριάζετε στο παραπάνω προφίλ καθώς οι ανδρογόνες ορμόνες μπορούν να επηρεάσουν και άλλα χαρακτηριστικά πέρα από το μήκος των δακτύλων.
 
Top