Τα κουρέματα που αξίζουν μια θέση στο κεφάλι σου αυτή την εποχή


Όπως συμβαίνει στην αντρική μόδα που αφορά στα ρούχα, έτσι και στα μαλλιά κάθε χρόνο βλέπουμε νέες τάσεις σε κουρέματα και styling. Και αφού πήρες μια γεύση από το στυλ των διασήμων που θα σου ταίριαζεαλλά και όλα εκείνα τα κουρέματα που δεν πρέπει με τίποτα να δοκιμάσεις, τώρα μπορείς να δεις τις παρακάτω 4 κορυφαίες τάσεις και να αφεθείς στα χέρια του κομμωτή σου.


Quiff

Το κούρεμα που τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται σε πολλά αντρικά κεφάλια έχει μπει πια στην κατηγορία του κλασικού. Αρκετά εύκολο να το πετύχεις και με πολλές παραλλαγές, ώστε να ταιριάζει σε κάθε στυλ, ανεξαρτήτως αν τα μαλλιά είναι κοντά ή μακριά, σγουρά ή ίσια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτεις κάποιο χρόνο για να τα περιποιηθείς προτού βγεις αλλά και να πηγαίνεις τακτικά στο κομμωτήριο να παίρνεις τα πλαϊνά.

Επίσης θα χρειαστείς ένα καλό πηλό για τα μαλλιά, ενώ το πιστολάκι και λίγη λακ θα σου χαρίσουν τον όγκο που θες.

Extra tip: Μην χρησιμοποιείς προϊόντα styling που θα κάνουν τα μαλλιά σου λες και έβαλες μπριγιαντίνη.


Χωρίστρα στη μέση

Η επιστροφή των 90's στο κεφάλι σου. Η χωρίστρα στη μέση που πολλοί λάτρεψαν και άλλοι τόσοι μίσησαν είναι ένα απ' τα trends της χρονιάς, σίγουρα κάτι που αξίζει να δοκιμάσεις. Το στυλ που έγινε σήμα κατατεθέν του Johnny Depp μπορεί να δείξει αρκετά ατιμέλητο αν δεν κάνεις τη χωρίστρα στην ευθεία αλλά τα ανακατέψεις λιγάκι. Αν θες παραπάνω όγκο μπορείς να στεγνώσεις τις ρίζες με το πιστολάκι.
inRead Advertisement by VIDADS since 2011


Χωρίστρα στο πλάι

Κομψό, διαχρονικό και με εύκολη συντήρηση, αυτό το κούρεμα δεν φεύγει ποτέ απ' τη μόδα. Η τέλεια επιλογή ιδανικά για όσους άντρες δεν έχουν την πολυτέλεια να περνούν πολλή ώρα μπροστά απ' τον καθρέφτη κάθε πρωί. Επίσης είναι ευρέως αποδεκτό σε εργασιακούς χώρους (ναι, υπάρχουν και δουλειές που δεν μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου).

Θα χρειαστείς μια καλή χτένα και από εκεί πέρα αποφασίζεις αν θες να έχει όγκο ή να είναι πιο μαζεμένο το look σου.


Τα λίγο πια μακριά μαλλιά

Κοινώς, το κοντό καρέ, που δεν κατεβαίνει κάτω απ' τους ώμους και είναι και φέτος μια απ' τις top τάσεις. Θέλει υπομονή βέβαια για να φτάσουν τα μαλλιά σου στο κατάλληλο μήκος, αν αυτή τη στιγμή τα έχεις κοντοκουρεμένα.

Επίσης, θα πρέπει να αφιερώνεις λίγο χρόνο παραπάνω τόσο στο λούσιμο όσο και στο styling καθώς και να προμηθευτείς μερικά προϊόντα για να τα φροντίζεις. Α, και μια καλή βούρτσα για να τα χτενίζεις. Μια με φυσική τρίχα (θα πληρώσεις κάτι παραπάνω) είναι η καλύτερη επιλογή για να μην σπάνε τα μαλλιά σου.

 
Top