Τα δύο κομμάτια - κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις θα τα βρεις στη νέα συλλογή U.S. Polo Assn. για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.


Κάποτε, κομψός ήταν ένας άντρας που φορούσε γραβάτα, κοστούμι και «καλά» παπούτσια. Σήμερα, με τους κανόνες στο αντρικό στυλ να έχουν αλλάξει -χαλαρώσει για την ακρίβεια- μία προσεγμένη εμφάνιση δεν εξαντλείται σε ένα αυστηρό formal look. Μπορεί το ντύσιμό σου να έχει αθλητικές επιρροές με ένα σαφώς πιο casual παρά επίσημο χαρακτήρα και ωστόσο, να είναι σοφιστικέ. Πώς θα το πετύχεις; Δύο είναι τα κομμάτια – κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά sporty chic looks με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Ο λόγος για το polo, το πιο στιβαρό κοντομάνικο μπλουζάκι...

...και το Oxford, το πιο ευκολοφόρετο και casual πουκάμισο.

Και τα δύο συνδυάζονται ιδανικά με chino ή τζην παντελόνια, με sneakers ή loafers, ενώ φοριούνται μέσα από blazers ή bomber και leather jackets. Το παν βέβαια είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή και αγορά, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό. Δηλαδή, κομψό.



Από τα πιο ποιοτικά και όμορφα polo shirts και Oxford πουκάμισα θα ανακαλύψεις στη νέα συλλογή U.S. Polo Assn. για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Πρόκειται για μία σειρά που παραμένει πιστή στο DNA του αμερικάνικου brand -μετρά 129 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ένδυσης και το logo του έχει ταυτιστεί με τα δύο συγκεκριμένα κομμάτια-, πειραματίζεται όμως με το χρώμα, το σχέδιο, τα υφάσματα και το στυλ.

Το χρώμα, που χρησιμοποιείται συνειδητά και χωρίς περιορισμούς, αποτελεί την κύρια τάση στα sporty-chic σύνολα της σεζόν, τα οποία ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες γραμμές τους, οι οποίες δεν είναι υπερβολικές αλλά αντίθετα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες. Τα δυνατά, έντονα και αυθεντικά χρώματα, αναμεμειγμένα με ουδέτερους και φυσικούς τόνους, χαρίζουν φρεσκάδα και προσθέτουν καλοκαιρινή πινελιά σε κάθε σύνολο, που ακροβατεί μεταξύ του smart και του casual.

πηγη
 
Top