Ο άνεργος άνδρας δεν είχε χρήματα για να επισκεφτεί τον οδοντίατρο κι έτσι αναγκάστηκε να πάρει το ηλεκτρικό τρυπάνι στο χέρι...


Η επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι η λύση απελπισίας για όσους φοβούνται. Ο 44χρονος Charles Llewell από την άλλη δεν είχε χρήματα και μοιράστηκε με τον κόσμο την απελπισμένη του προσπάθεια ν' απαλλαγεί από το δόντι τον ταλαιπωρούσε.

Ο άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία είναι άνεργος πατέρας. Πρόσφατα, είχε χρησιμοποιήσει τις οικονομίες του για μία εγχείρηση στην πλάτη κι έτσι ήξερε πως δεν έχει χρήματα για να φροντίσει το δόντι του ο οδοντίατρος.




Ο 44χρονος, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Συνοδός του στην «τρέλα» ένα ηλεκτρικό τρυπάνι! 

«Το τρυπάνι ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Το είχα σκεφτεί καλά. Ένιωσα ότι δεν είχα άλλη λύση», είπε στην Daily Mail της Αυστραλίας.

Το νεύρο στο δόντι του είχε μολυνθεί κι έπρεπε να υποβληθεί σε στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική επέμβαση. Το κόστος ήταν απλησίαστο για την τσέπη του.



Ο 44χρονος δεν είχε τα χρήματα για να κάνει καμία θεραπεία ή επέμβαση κι έτσι μη αντέχοντας τον πόνο όλο αυτό το διάστημα αποφάσισε να κάνει μόνος του τη «δουλειά».

Αρχικά, ήπιε αρκετά ποτήρια ουίσκι για να μην καταλάβει τον πόνο. Έπειτα, χρησιμοποίησε το τρυπάνι και μετά μία πένσα για να σπάσει όσο μπορούσε το δόντι. 

Παράλληλα, μοιράστηκε την απελπισμένη του προσπάθεια και κάποιος φρόντισε να τον ενημερώσει για το «dental charity». Μία οργάνωση που θα μπορούσε να τον βοηθήσει.



 
Top