Ο καθένας έχει τον τρόπο του στο φλερτ. Δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος φλερτάρει σωστά ή λάθος, εξαρτάται από τα γούστα, το άτομο και τις συνθήκες. Άλλος φλερτάρει δειλά δειλά (ίσα που το παίρνεις χαμπάρι), άλλη επιθετικά, άλλος κολακευτικά, άλλη ύπουλα και οργανωμένα. Από τη στιγμή που θα ρίξεις το άτομο που έβαλες στο μάτι, ναι, ο τρόπος που διάλεξες για να φλερτάρεις σε δικαιώνει και νικάς πανηγυρικά. Θα μιλήσετε, θα υπάρξει μια παύση, θα κοιταχτείτε με νόημα, θα χαμογελάσετε και μάντεψε... θα έχεις μπει στο πετσί του φλερτ.

Στους φλερτοτρόπους σου όμως θα ήθελα να προσθέσω 3 μικρές πινελιές, έτσι, για να είμαστε σίγουρες ότι όλα θα πάνε καλά!

1. Εμπιστεύσου τα ένστικτα σου. Φυσικά και κάτι τέτοιο απλά συμβαίνει, χωρίς να το προκαλέσεις. Έχε το νου σου όμως στο προαίσθημα σου, στη μικρή φωνούλα που ακούγεται στο κεφάλι σου όταν τον σκέφτεσαι και μελετάς την επόμενη σου κίνηση - χτύπημα. Μπορείς επίσης να στοχεύεις στο ''ένα βήμα τη φορά''. Δε χρειάζεται να πλησιάζεις απειλητικά, μπορείς να εφαρμόζεις το ''to know us better'' σε κάθε σου βήμα προς το θήραμα σου. Ένα βλέμμα και ένα χαμόγελο είναι αρκετά για να γίνει το πρώτο βήμα και η πιο δυναμική γνωριμία.



2. Δείξε ότι ακούς. Αν παρατηρήσεις ένα ζευγάρι στα πρώτα του ραντεβού, θα δεις πόσο πολύ επιζητούν το άγγιγμα - το δήθεν τυχαίο αλλά τόσο καθοριστικό. Αν τον ακουμπήσεις όσο μιλάει, του δείχνεις ότι τον ακούς και ότι τον προσέχεις. Όλοι καμαρώνουν όταν ξέρουν ότι όντως ενδιαφέρουν τον άλλο τα όσα λένε. Αν το φλερτ είναι ηλεκτρονικό - Hello, στο 2015 είμαστε! - τότε μην απαντάς όλο ''χαχαχα'' αλλά δώσε βάση σ' αυτά που σου γράφει και απάντα επί του θέματος.



3. Μην το πολυσκέφτεσαι. Συνήθως αργούμε να καταλάβουμε ότι ο άλλος ενδιαφέρεται ή απλά περιμένουμε να βεβαιωθούμε 100% ότι ο άλλος μας θέλει πριν ανοιχτούμε και δείξουμε μοιραία και το δικό μας ενδιαφέρον. Φήμες λένε ότι το 36% των αντρών και το 18% των γυναικών δεν συνειδητοποιούν καν ότι γίνονται θύματα φλερτ. Μα ξυπνήστε άνθρωποι!

 
Top