Στις νέες αντρικές συλλογές διάσημων brands των πολυκαταστημάτων notos θα βρεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που «χτίζουν» ένα κλασικό winter look.

Η αλλαγή εποχής επιβάλλει και αλλαγή γκαρνταρόμπας. Με τα καλοκαιρινά να βρίσκουν σταδιακά τη θέση τους στα πάνω ράφια και τα χειμωνιάτικα να επιστρέφουν στις πρώτες θέσεις της ντουλάπας, το στυλ σου ανανεώνεται, γίνεται πιο βαρύ και ζεστό, χωρίς να χάνει ωστόσο την αρρενωπή κομψότητά του. Αυτή που επιτυγχάνεται όταν επενδύεις στις κλασικές αξίες.

Το τζην παντελόνι

Lee Morton relaxed αντρικό τζην παντελόνι Black Rinse Μαύρο

Μετά από ένα μίνι διάλειμμα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, το denim pants επιστρέφει δριμύτερο για να προστατεύσει το στυλ σου από τη βροχή και το κρύο. Φέτος το χειμώνα, η κλασική γραμμή βρίσκεται στο προσκήνιο των τάσεων μόδας, όπως επίσης και οι σκούρες μπλε και μαύρες αποχρώσεις, χωρίς ξεβάμματα και σκισίματα. Άλλωστε, τα άνετα σε ίσια γραμμή τζην είναι πάντα ιδανικά για να πετύχεις ένα smart casual look, που μπορεί να φορεθεί από τη χαλαρή κυριακάτικη βόλτα σου μέχρι το γραφείο.

Το ζιβάγκο

Polo Ralph Lauren αντρικό πλεκτό με ζιβάγκο Washable Merino Turtleneck Ηunter 
Navy Μπλε Σκούρο

Εν αντιθέσει με την περσινή σεζόν, που το ξεχειλωμένο ζιβάγκο ήταν στο προσκήνιο των τάσεων, φέτος οι στενοί λαιμοί επιστρέφουν στη μόδα για να επιστρέψουν το στυλ σου στα 70s. Δοκίμασε να φορέσεις ένα κλασικό ζιβάγκο με τζην ή tailored παντελόνια και κομψά πανωφόρια.
To φουσκωτό μπουφάν

North Sails αντρικό μπουφάν καπιτονέ με κουκούλα διπλής όψης Reversible hooded jacket Μπλε Σκούρο

Το μόνο μπουφάν που μπορεί να σε κρατήσει πραγματικά ζεστό και στεγνό το χειμώνα. Προσοχή όμως: Όταν λέμε φουσκωτό μπουφάν δεν εννοούμε εκείνα τα κοντά και ογκώδη μπουφάν με τα οποία θα δείχνεις σαν το ανθρωπάκι της Michelin, αλλά εκείνα που βλέπεις συνήθως στις χιονοδρομικές πίστες και είναι σπορ, ζεστά και κομψά.

Το φανελένιο πουκάμισο

Camel Active αντρικό πουκάμισο καρό Cosmo Καφέ

Το ίσως πιο χαρακτηριστικό πουκάμισο του χειμώνα με τα πολύχρωμα καρό σχέδια που θυμίζει ξυλοκόπο και αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα workwear look. Φοριέται τόσο σαν πουκάμισο μέσα ή έξω από ένα κλασικό τζην παντελόνι, όσο και σαν τζάκετ πάνω από ένα λευκό t-shirt συνδυασμένο με ένα khaki παντελόνι.

Ο σκούφος

Wrangler αντρικός σκούφος Basic Beanie Mid Grey Γκρι

Αν σκεφτείς ότι το 70% της θερμότητας του σώματός μας χάνεται από το γυμνό κεφάλι κατά τους χειμερινούς μήνες, τότε καταλαβαίνεις γιατί ο σκούφος αποτελεί το νούμερο ένα αξεσουάρ της πιο κρύας εποχής του χρόνου.

Τα γάντια και το κασκόλ

Barbour αντρικό σετ κασκόλ και γάντια Scarf and Glove Gift Set Λαδί

Μαζί με τον σκούφο αποτελούν τα τρία αξεσουάρ που θα διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα τη θερμοκρασία του σώματός σου. Αρκεί να είναι καμωμένα από 100% μαλλί.

Τα μποτάκια

Commanchero αντρικά μποτάκια δερμάτινα με κορδόνια Μπλε Σκούρο

Κάποτε, οι μπότες αποτελούσαν για τους άντρες απαραίτητο κομμάτι της στολής εργασίας τους. Έναν τρόπο για να προφυλαχθούν από τις δύσκολες συνθήκες της δουλειάς τους. Σήμερα, οι μπότες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της χειμωνιάτικης αντρικής γκαρνταρόμπας και ένα από τα πιο στιλάτα υποδήματα στην ιστορία της αντρικής ένδυσης.

Όλα τα κομμάτια που βλέπεις εδώ, όπως και πολλά ακόμα που θα θέλεις να εντάξεις στη γκαρνταρόμπα σου ώστε να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα το χειμωνιάτικο στυλ σου θα τα βρεις στις νέες αντρικές συλλογές διάσημων brands των πολυκαταστημάτων notos.

Facebook: Notos

Instagram: notosofficial

YouTube: notosofficial
 
Top