Το trick που μπορούμε να υιοθετήσουμε όλες αυτή την εποχή


Μέχρι τώρα, η Νο1 πρόκληση που είχαμε να αντιμετωπίσουμε οι γυναίκες ήταν να βρίσκουμε καθημερινά το κατάλληλο look. Έχουμε περάσει πολλές ώρες μπροστά από την ανοιχτή ντουλάπα μέχρι να συνδυάσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα μας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε καταλήξει να φοράμε τον κλασικό συνδυασμό jean και T-shirt. 

Το φθινόπωρο, όμως, εκτός από την αρχή μίας νέας σεζόν, έρχεται να μας προσφέρει ακόμα μία μεγάλη πρόκληση, την οποία πρέπει να φέρουμε εις πέρας και αυτή είναι ο άστατος καιρός. Μπορεί οι πρώτες δροσερές ημέρες να έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους, αλλά κάποιες ώρες της ημέρας η θερμοκρασία ανεβαίνει κάνοντας μας να ζεσταινόμαστε αν έχουμε φορέσει πολύ χοντρά ρούχα. 

Ευτυχώς, τα νέα είναι καλά καθώς υπάρχει ένα trick που ακολουθούν όλες οι fashion bloggers και λειτουργεί ως χρυσή τομή για τα outfits μας. Η καλύτερη λύση είναι να δημιουργήσετε looks με layering, συνδυάζοντας διάφορα πανωφόρια, πουκάμισα με ζιβάνγκο ή φορέματα με πουβόβερ, ώστε να είστε έτοιμη για την ημέρα σας όποια και να είναι η θερμοκρασία.




Εκτός από βασίλισσα των mix and match looks, η Olivia Palermo γνωρίζει πολύ καλά πως να συνδυάζει τα ρούχα της και να δημιουργεί layering εφέ. Μάλιστα, σε μία από τις εμφανίσεις της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, η Olivia Palermo φόρεσε μία leather ολόσωμη φόρμα, την οποία συνδύασε με ένα ζιβάγκο και ζακέτα μέσα από το jumpsuit. Το look ολοκληρώθηκε με ένα σιέλ παλτό με φλοράλ μοτίβο.



Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να δημιουργήσετε layering είναι να συνδυάσετε το αγαπημένο σας κοστούμι με ένα ζιβάγκο και παλτό. Σε περίπτωση που ο καιρός είναι κρύος θα είστε προστατευμένες με το παλτό, ενώ αν ζεσταθείτε μπορείτε να το βγάλετε.



Για τις casual εμφανίσεις σας μπορείτε να συνδυάσετε ένα πουκάμισο με ζακέτα και καμπαρντίνα. Αν καιρός κρυώσει ακόμα περισσότερο μπορείτε να προσθέσετε ένα ζιβάγκο κάτω από το πουκάμισό σας.



Για πιο stylish εμφανίσεις μπορείτε να φορέσετε πάνω από το αγαπημένο σας blazer, μια γούνα.

Πηγή φωτογραφιών : Instagram @stylemilkshake, @streetrends, @oliviapalermo, @annarvitiello, @alexandralapp_


Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη

Πηγή
 
Top