3 τρόποι για να εντάξετε το πορτοκαλί στις εμφανίσεις σας

Έντονα και χαρούμενα χρώματα και mix &match συνδυασμοί ήταν μερικά μόνο trends, από αυτά που ξεχωρίσαμε στις εβδομάδες μόδας. Ένα από τα κομμάτια όμως που έκλεψαν την παράσταση είναι χωρίς αμφιβολία τα πουλόβερ σε έντονες πορτοκαλί αποχρώσεις, τα οποία λάτρεψαν οι fashion blοggers και influencers και τα επέλεξαν σε πολλές street style εμφανίσεις τους. 

Το πορτοκαλί άλλωστε είναι ένα χρώμα λαμπερό, το οποίο συμβολίζει την χαρά και την αισιοδοξία, την επιμονή και τη φιλία. Είναι λοιπόν η καλύτερη χρωματική επιλογή που μπορούμε να κάνουμε αν επιθυμούμε να κρατήσουμε λίγο από τον καλοκαιρινό ήλιο και την χαλαρή διάθεση στην εμφάνιση μας.


Η buying director, Lisa Aiken, επέλεξε να φορέσει το πουλόβερ με την έντονη πορτοκαλί απόχρωση πρώτη στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο με μία φούστα στην ίδια απόχρωση, δημιουργώντας ένα total orange σύνολο, ιδανικό για αυτή την περίοδο.

H fashion influencer Leonie Hanne επέλεξε να φορέσει το ίδιο πουλόβερ στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Αυτή την φορά η ξανθιά fashionista συνδύασε το πορτοκαλί πουλόβερ με μία μαύρη, midi φούστα. Εκτός από το εντυπωσιακό πουλόβερ, την παράσταση έκλεψαν τα ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου της, αλλά και η διαφανής τσάντα της.


Ένα πουλόβερ με πιο ζεστή πορτοκαλί απόχρωση και με διαφορετική υφή επέλεξε να φορέσει επίσης η lifestyle blogger, Chealsea. Φόρεσε το stylish πουλόβερ με μία φαρδιά, πουά παντελόνα και δημιούργησε την τέλεια φθινοπωρινή street style εμφάνιση.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή
 
Top