Πώς φορούν το ζιβάγκο οι fashionistas φέτος


Παλαιότερα, οι περισσότερες γυναίκες θεωρούσαν πως το ζιβάγκο είναι ένα πολύ κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, το οποίο όμως δεν είναι καθόλου σύγχρονο. 

Όπως γνωρίζουμε όμως οι τάσεις της μόδας ανακυκλώνονται και οι κανόνες της αναιρούνται. Αυτό συνέβη και με το ζιβάγκο, αφού οι fashionistas αξιολόγησαν εκ νέου την στιλιστική του αξία και αποφάσισαν να το εντάξουν στις εμφανίσεις τους. 

Τόσο στις πασαρέλες όσο και στις street style εμφανίσεις των It girls της μόδας ξεχωρίσαμε 6 φρέσκους τρόπους για να φορέσετε το αγαπημένο σας ζιβάγκο και να ξεχωρίσετε.




Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε νέους συνδυασμούς και να εξελίξετε την εμφάνιση σας, μία πολύ κομψή ιδέα είναι να συνδυάσετε το αγαπημένο σας αμάνικο φόρεμα με ένα ζιβάγκο. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε μία casual chic εμφάνιση και θα καταφέρετε να φορέσετε ακόμα και το φθινόπωρο το καλοκαιρινό σας φόρεμα.



Ένας ακόμα πολύ chic τρόπος για να δημιουργήσετε ένα look που θα ξεχωρίσει είναι να επιλέξετε ένα μαύρο ζιβάγκο, το οποίο είναι η επιτομή της κομψότητας και να το συνδυάσετε με μία midi φούστα. Για extra πόντους κομψότητας, προτιμήστε μία φούστα με ιδιαίτερο pattern, όπως το καρό.



Τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες το ζιβάγκο είναι το κομμάτι κλειδί που θα δώσει στιλ στην mini φούστα σας. Δημιουργείστε ένα άκρως θηλυκό και αρμονικό σύνολο, το οποίο είναι κατάλληλο τόσο για τις απογευματινές όσο και για τις βραδινές σας βόλτες.

Αν επιθυμείτε να φορέσετε το ζιβάγκο στο γραφείο σας, ο πιο απλός και εύκολος τρόπος είναι να το συνδυάσετε με ένα κοστούμι. Για να κάνετε το look σας ακόμα πιο ενδιαφέρον, επιλέξτε ένα ζιβάνγκο σε λευκή ή παστέλ απόχρωση.



Αν επιλέξτε ένα ζιβάγκο-πουλόβερ μπορείτε να το φορέσετε αντί για πανωφόρι τις ημέρες που δεν έχει πολύ κρύο. Επενδύστε σε ένα μάλλινο πουλόβερ και συνδυάστε το με ένα καρό παντελόνι.



Το ζιβάγκο σε συνδυασμό με πουκάμισο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends που ξεχωρίσαμε στις εβδομάδες μόδας, το οποίο μπορούμε να υιοθετήσουμε όλες μας.


Πηγή φωτογραφιών: Instagram @black_palms, @streetrends, @thestylestalkercom

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη


Πηγή
 
Top