Το μονοχρωματικό look της ηθοποιού που πρέπει να αντιγράψουμε
Ήδη από την άνοιξη του 2018, η μόδα έχει αναδείξει τις έντονες αποχρώσεις και τα μονοχρωματικά σύνολα, τάσεις που έχουν λατρέψει οι περισσότερες fashionistas. Και φέτος όμως στις εβδομάδες μόδας που πραγματοποιήθηκαν στις πρωτεύουσες του στιλ τόσο τα it girls όσο και οι σχεδιαστές παρουσίασαν κομψά μονοχρωματικά looks που είναι κατάλληλα τόσο για casual όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις μας.

Αυτή την hot τάση υιοθέτησε και η Priyanka Chopra, η οποία πραγματοποίησε μία πολύ σικ εμφάνιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η όμορφη ηθοποιός, τραγουδίστρια και κινηματογραφική παραγωγός συνδύασε μία crepe, silk μπλούζα με μία pencil, leather φούστα και τα δύο items σε έντονη κόκκινη απόχρωση, δημιουργώντας ένα άψογο φθινοπωρινό look, που οι περισσότερες θα θέλαμε να διαβάσουμε. Η Priyanka ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό της look με ένα ζευγάρι snakeskin γόβες, οι οποίες είναι μία ακόμα πολύ hot τάση αυτή την περίοδο, αλλά και μία κατακόκκινη mini bag.

Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα item από την εμφάνιση της Priyanka Chopra, το οποίο θα θέλαμε πολύ να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας είναι χωρίς αμφιβολία η leather φούστα της. Πρόκειται για μία φούστα πολύ ξεχωριστή καθώς μπορεί να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους και να δημιουργήσουμε πολλά διαφορετικά office looks.







Πηγή φωτογραφιών : Instagram @misskyral2, @priyankachoprastyle
 
Top