Ο Κέισι Άφλεκ δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή Dale & Holley ότι ο μεγάλος του αδελφός Μπεν, δεν θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Μπάτμαν.

Η ιστορία με το εάν θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Μπάτμαν ο Μπεν Άφλεκ ή όχι εξελίσσεται όπως κι αυτή του Ντάνιελ Κρεγκ και το ρόλο του στον Τζέιμς Μποντ, μέχρι που ο Βρετανός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι επιστρέφει ως ο 007.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η αμφιλεγόμενη ταινία «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν» και κορυφώθηκαν όταν ο Μπεν Άφλεκ παραιτήθηκε από τη θέση του σκηνοθέτη της επερχόμενης ταινίας «Ο Μπάτμαν».

Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ματ Ριβς που «έστησε» την ταινία από την αρχή, χωρίς όμως να διευκρινιστεί ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής.

«Ο Μπάτμαν είναι η πιο ωραία ιστορία στο σύμπαν της Marvel...», δήλωσε ο ηθοποιός στους φαν της κινηματογραφικής σειράς και του κόμικ. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα το κάνω, ξέρω ότι υπήρξε μία παρανόηση επειδή δεν θα το σκηνοθετήσω, ότι ίσως δεν ήμουν τόσο ενθουσιώδης... είναι απίστευτο», πρόσθεσε.

Λίγο καιρό αργότερα ο Άφλεκ είχε δηλώσει στο Entertainment Weekly: «Η θέση μου είναι πάντα η ίδια. Έκανα τις δύο ταινίες και έχω την πρόθεση να κάνω και την τρίτη, αν θέλει να την κάνει η Warners. Σίγουρα εάν το Μπατμοτηλέφωνο χτυπήσει θα απαντήσω».

Όταν όμως ρωτήθηκε ο Κέισι για τις φήμες και τι πιστεύει ότι τελικά θα κάνει ο αδελφός του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απάντησε: «Νομίζω ότι ήταν ένας καλός Μπάτμαν. Ήταν σπουδαίος. Ήταν ένας ήρωας, αλλά δεν πρόκειται να κάνει αυτήν την ταινία, δεν το νομίζω. Συγγνώμη που το λέω».

Προς το παρόν, τουλάχιστον, οι θαυμαστές του Μπεν Άφλεκ θα τον απολαύσουν στο ρόλο του Μπάτμαν στην ταινία Justice League, που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου στη Μεγάλη Βρετανία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
Top