Η CareHome με τις καινοτόμες πρωτοβουλίες  στην τεχνολογική εποχή που ζούμε, αλλάζει πολλά ζητήματα που σχετίζονται με  δραστηριότητες διαμόρφωσης του βίου, ώστε να γίνει ο οδηγός ενός νέου τρόπου ζωής με την Δημιουργία χώρων να ζεις !!!  
Ερευνώντας την φιλοσοφία του τρόπου ζωής,  θέσαμε ως υψηλή προτεραιότητα την καθιέρωση προγραμμάτων, με αποτελεσματικότητα στις ποιοτικές διαχειριστικές εφαρμογές για την Δημιουργία χώρων ζωής , καθορίζοντας έναν βίο εναρμονισμένο με αξίες  στην επιλογή του «Ζεις για να έχεις ευδαίμονα βίο».!!!
Όλα αυτά μπορούμε και σας τα παρέχουμε, με την ολοκληρωμένη υποστήριξη της  Greenkeepings και όλων των τμημάτων υποστήριξης της Klintec. 
Οι πέντε επιλεγμένες βασικές ενότητες, μέσα από την προώθηση των καινοτόμων  διαχειριστικών Bio- εφαρμογών , μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.
  1. Green and Clean Rooms
Η ποιοτική καθαριότητα, με επιμελημένες εφαρμογές απορρύπανσης και εξυγίανσης, κερδίζει συνεχώς έδαφος, βάση των νέων πρότυπων στην εξέλιξη της έννοιας του “καθαρού αέρα” στους εσωτερικούς χώρους. Η προάσπιση της υγείας, με “διασφαλισμένη την προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής” , εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες καθαριότητας και υγιεινής,  με σκοπό τη βελτίωση της ποιοτικής τους διαβίωσης.
  1. Bio-Εφαρμογές Home Solutions
Ο ορισμός της λέξης Bio, προέρχεται από το Bιο (βίος=το ζείν),  όπου με το Bio -Περιβάλλον μας προσδιορίζει τους εσωτερικούς χώρους. Με σεβασμό στην ιδέα των δικαιωμάτων του βίου, για τις αποτελεσματικά επαγγελματικές Bio- εφαρμογές πρέπει να εφαρμόζονται, ως εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές  για την αναβάθμιση ενός εξελισσόμενου εσωτερικού περιβάλλοντος, για μία αναβαθμισμένη ποιοτική διαβίωση.
  1. Καθαρισμοί και φύλαξη χαλιών
Η αναβαθμισμένη ποιοτικά καθαριότητα σε όλα τα είδη χαλιών – ταπήτων, μοκετών, αλλάζει την ατμόσφαιρα του εσωτερικού περιβάλλοντος, περιορίζοντας κατά πολύ, συμπτώματα ασθενειών από την αύξηση μικροβίων και βακτηριδίων, μειώνοντας παράλληλα της αυξανόμενες ανάγκες με απαιτήσεις, έτσι ώστε  για να ζείτε καλύτερα .
  1. Διαχειριστικές Εφαρμογές
Η υγεία θα αποτελεί πάντα το θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό για την ευημερία μιας κοινωνίας πολιτών, εξαρτώμενη δε σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες καθαριότητας και υγιεινής με “διασφαλισμένη εξυγίανση” , που προάγονται με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Στην CareHome με τις Διαχειριστικές Εφαρμογές, στοχεύουμε για την επίτευξη των υψηλότερων ποιοτικά Bioεφαρμογών , συμβάλλοντας στο ανώτερο δυνατό επίπεδο απομάκρυνσης από τους εσωτερικούς χώρους ,των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”.
  1. Greenest
Η CareHome σε συνεργασία με την Greenkeepings  και όλα τα τμήματα υποστήριξης της  Klintec, δημιουργεί μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για τους  P.C.S. Εφαρμοστές της Περιοχή σαςώστε να  προσφέρουν ένα ευρύτατο φάσμα παροχής υπηρεσιών στο μέγιστο βαθμό με καινοτόμα προγράμματα συνεργασιών βασισμένα στην ορθή χρήση εφαρμογών καταπολέμησης στους εσωτερικούς  χώρους, στοχεύοντας στην προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής.
 ‘‘ Η προώθηση καινοτόμων  συνεργασιών με εγκάρσια προσέγγιση (Transversal Approach),τεκμηριώνει με τα καλύτερα αποτελέσματα , τη διάρκεια της υλοποίησης μιας ολοκληρωμένης υποστήριξης διαχειριστικών εφαρμογών, περιβαλλοντικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος, στους εσωτερικούς  χώρους.’’
Έτσι στην CareHome με την παροχή των καινοτόμων προγραμμάτων , με την αποτελεσματική ποιότητα των Bio-εφαρμογών διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, σας εξασφαλίζουμε επιπλέον εξοικονόμηση χρημάτων από “οικονομικές παρενέργειες”, στοχεύοντας στην αναγνώριση μιας φιλικά αξιόπιστης προσέγγισης για μία Αμφίδρομη Επαγγελματική Μακροχρόνια Σχέση.
Πληροφορίες με email στο info@carehome.gr ,ή καλέστε στα 2742 034379, 6946476922
Πηγή :  http://ift.tt/2vnDlX3
 
Top