Όσο πιο θερμός είναι ο καιρός, τόσο πιο ανάλαφρα και χωρίς πιστολάκι θα πρέπει να είναι τα μαλλιά σας. Επιλέξτε λοιπόν μια από τις προτάσεις με χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Αύγουστο 2017 που θα δείτε στην συνέχεια.
Πρόκειται για χτενίσματα που βασίζονται στα beachy waves, τις ανάλαφρες αλογοουρές, τις περίτεχνες αλλά εύκολες πλεξούδες κλπ.

Ξεχάστε λοιπόν το πιστολάκι, την πρέσα και το σίδερο και αφήστε τα μαλλιά σας επιμελώς ατημέλητα. Ακόμη και οι μπούκλες ή τα σπαστά μαλλιά που δημιουργούνται από το αλατόνερο της θάλασσας είναι υπέροχα. Αφήστε τα λοιπόν έτσι ή δημιουργήστε απλά χτενίσματα παραλίαςκαι όχι μόνο που θα κλέψουν τις εντυπώσεις, τόσο στις διακοπές, όσο και στην πόλη.
Προτάσεις με χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Αύγουστο 2017:

Η κορυφαία επιλογή του καλοκαιριού είναι οι ανάλαφρες μπούκλες και τα κυματιστά μαλλιά, αφημένα κάτω ή πιασμένα με διάφορους τρόπους. Δοκιμάστε να κάνετε υπέροχα half up χτενίσματα συνδυασμένα με μικρές ή και μεγαλύτερες πλεξούδες είτε πιάστε τα μαλλιά σας σε μια ανέμελη χαμηλή αλογοουρά.

Κάντε δυο – τρεις γαλλικές πλεξούδες στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας και φέρτε όλα σας τα μαλλιά στην μια μεριά. Ή δοκιμάστε να κάνετε μια κλασσική και πολυαγαπημένη γαλλική πλεξούδα που να πέφτει ανέμελη στην πλάτη σας, αφήνοντας παράλληλα τουφάκια να πετάνε στο μπροστινό μέρος του προσώπου σας.

Δοκιμάστε επίσης τα twisted χτενίσματα σε αλογοουρές, αλλά και half up. Παίξτε με τους κότσους σε όλα τα ύψη ή δημιουργήστε εκπληκτικά ανέμελα top knot. Οι πλάγιες πλεξούδες και τα updos είναι επίσης μερικές από τις όμορφες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Τέλος, πρωτοτυπήστε με την κοτσίδα σας. Αφού αποφασίσετε αν θα την κάνετε ψηλά, χαμηλά ή στην μέση, κάντε κάποια από τις παραλλαγές της κλασσικής αλογοουράς με περίεργα δεσίματα, καλύπτοντας το λαστιχάκι κλπ.

Δείτε λοιπόν 25 υπέροχα χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Αύγουστο 2017 και πάρτε ιδέες!
















Συνέχεια στο http://ift.tt/1faS2MM
 
Top