Ο Άρης πήρε μεγάλο "διπλό" στο "Παλατάκι" κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 69-77, άφησε τρεις βαθμούς πίσω του τον "Δικέφαλο" και έχει σαφέστατο πλεονέκτημα για κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Οπως στο Παλέ, έτσι και στο "Παλατάκι" ο Αρης ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι "κίτρινοι" κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με σκορ 69-77 (σε μια δύσκολη έδρα που είχε περίπου 6.500) και πλέον είναι τρεις βαθμούς πάνω από τον "Δικέφαλο" στη βαθμολογία.

Μάλιστα έχουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΟΚ και όπως γίνεται αντιληπτό, έχουν πάρει για τα καλά το πάνω χέρι όσον αφορά την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο (ο Αρης μάλιστα έχει κάθε λόγο να ελπίζει στο να "αρπάξει" την τρίτη θέση από την ΑΕΚ, την οποία περιμένει στο Παλέ). Ο "Δικέφαλος" πλέον γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα του σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε ένα ματς που είχε πολλά προβλήματα από την στιγμή που ο Σχορτσανίτης έκανε το τέταρτο φάουλ του στο 45-35. Να σημειωθεί πως πριν το τέλος του αγώνα τραυματίστηκε ο κομισάριος, Αλέκος Σιμητόπουλος, το ματς διεκόπη και οι διαιτητές ζήτησαν ολική εκκένωση του γηπέδου.
 
Top