Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 25 έως 29 Μαΐου;




ΚΡΙΟΣ



Συντονίζεσαι με διαφορετικές συχνότητες οι οποίες θα σε βάλουν σε μια καινούργια προοπτική, πιο ελεύθερη και λιγότερο καταπιεστική και για σένα αλλά και για το άλλο άτομο. Πάντως θα την βρεις την άκρη σου με πολύ εύκολο τρόπο και κυρίως με το Δίδυμο που θα σε κάνει να νιώσεις πολλά πράγματα γιατί θα ταρακουνήσει με κάποιο τρόπο τον εσωτερικό σου κόσμο. Όσο πάντως και να θέλεις να κερδίσεις με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω όλο και κάτι θα σου ξεφύγει και δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσεις σε μια σταθερή κατάσταση. Χρειάζεσαι μεγάλη αλλαγή για να μπορέσεις να ισορροπήσεις πάνω σε σχέσεις που το σκοινί είναι τεντωμένο.

ΤΑΥΡΟΣ



Πας από εδώ, πας από εκεί, αλλά τελικά για να κερδίσεις το παιχνίδι θα πρέπει να μπεις σε μια νέα πραγματικότητα η οποία θα σε υποχρεώσει να κινηθείς με πιο ανοικτό μυαλό για ελευθερία και γνώση του άλλου ατόμου. Αν δεν φοβηθείς και δεν βγάλεις δικά σου σενάρια και υποκινηθείς από τα βαθιά σου συναισθήματα θα βιώσεις την αληθινή αγάπη στα μάτια του Τοξότη. Γιατί μαζί του/της θα μάθεις και θα κάνεις πολλά καινούργια πράγματα που θα σου ανοίξουν το μυαλό. Από εκεί που ήξερες ότι ένα και ένα κάνουν δυο, τώρα βλέπεις κάποιες άλλες προοπτικές που τις φοβάσαι, αλλά η ψυχή σου τις θέλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Ενώ όλα δείχνουν ότι κάτι πάει να , η καθημερινότητα σε κουράζει αρκετά και ίσως να μην είσαι τόσο συντροφικός/η κυρίως στις 25 και στις 26.5. Το άγχος μπορεί να σε κυριεύσει και να υπερβάλεις ακόμα και σε απλά πράγματα. Ευτυχώς, οι συνθήκες θα αλλάξουν οπότε θα ηρεμήσεις και εσύ και θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Για αυτό θα κάνεις και πάλι τα ανοίγματα σου. Υπάρχει ένας Σκορπιός που αυτήν τη στιγμή μπορεί να ξαναμπεί στην ζωή σου και να τα κάνει λίγο άνω-κάτω. Στο χέρι σου είναι τι θα κάνεις περαιτέρω, αλλά το συναίσθημα ρέει μεταξύ σας οπότε ξέρεις τι θα αποφασίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Η Αφροδίτη συνεχίζει την όμορφη πορεία της στο ζώδιό σου αλλά η ενέργειά της έχει επιρροές από κάποιους πολύ τρανταχτούς κραδασμούς, οπότε δεν θα γίνεις πολύ τολμηρός/η γιατί ακόμα και ένα νεώτερο πρόσωπο που μπορεί να σε κυνηγήσει θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Επειδή θα μπαίνει από τη μια η λογική και τα «πρέπει» και από την άλλη ο ενθουσιασμός και αυτό το πολύ καινούργιο που σε κάνει και ζεις πάλι την εφηβεία σου, δεν θα μπορέσεις να του αντισταθείς. Ο καθωσπρεπισμός σου θα πάει για λίγο περίπατο και ίσως ο Αιγόκερως να μην δέχεται τη νέα σου κατεύθυνση γιατί θα τον/την βγάζεις έξω από τα δικά του «πρέπει».

ΛΕΩΝ



Κρατάς την ψυχραιμία σου και δεν επηρεάζεσαι από τις αλλαγές και τις αλλόκοτες συμπεριφορές. Με τον Παρθένο μπορεί να έχεις μια πολύ λογική σχέση που ίσως να μη σε εκφράζει απόλυτα. Ο λόγος είναι ότι δεν θα συμφωνείτε εύκολα αυτήν την περίοδο γιατί άλλα τα δικά σου θέλω και άλλα τα δικά του/της. Προσπάθησε να μην ανακατέψεις οικονομικά και ερωτικά μαζί, κυρίως με τον Ιχθύ γιατί θα χαθεί η μαγεία μεταξύ σας και δεν θα μπορέσεις εύκολα να βρεις την ισορροπία σου. Το καλό είναι ότι όσο και να δοκιμάζεσαι δεν θα αλλάξουν τα συναισθήματά σου και αυτό είναι το καλύτερο και πιο δυνατό στοιχείο που διαθέτεις σαν προσωπικότητα. Για αυτό αγαπιέσαι με τρόπο παράφορο και πολύ δυνατό. Αυτό πιο εύκολα βέβαια μπορεί να το πάθει μαζί σου ο Κριός, ο Σκορπιός ή ο Τοξότης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Έχεις μια μεγάλη ανησυχία, την οποία αν δεν την διαχειριστείς καλά, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με πολλές εντάσεις. Πιθανόν η έλλειψη ενός ατόμου που αυτήν τη στιγμή είναι μακριά σου να μη σου αρέσει καθόλου. Κράτησε την ψυχραιμία σου γιατί αντιδράς σαν να χώρισες τελείως. Αν κρατηθείς και κάνεις υπομονή θα δεις ότι τίποτε δεν θα χαλάσει. Επειδή το ενδιαφέρον σου για το Δίδυμο ή τον Τοξότη σε παρασύρει σε δηλώσεις, πιθανόν να γίνονται λάθη από την πλευρά σου. Όσο μπορείς κράτησε φιλικό ύφος για να μπορέσεις να κουμαντάρεις τα λάθη ή τις παρεξηγήσεις που μπορεί να συμβούν μεταξύ σας.



ΖΥΓΟΣ



Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και όσο και να θέλεις να μείνεις μόνος/η όλο και κάτι γίνεται και γνωρίζεις καινούργια πρόσωπα. Αυτό σίγουρα σε κάνει να αισιοδοξήσεις και να ξεπεράσεις το ευάλωτο κομμάτι που έχει βγει στην επιφάνεια και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να το διαχειριστείς. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να κάνεις πίσω σε μια σχέση που σε υποχρεώνει να είσαι εκεί για λόγους τυπικούς και όχι ουσίας. Πάντως καταπιέζεσαι πολύ και μάλιστα αν υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό δεν μπορείς εύκολα ούτε να το αλλάξεις αλλά ούτε και να φύγεις. Να προτιμήσεις να λες την αλήθεια παρά να κρύβεσαι γιατί αυτό δε σε βοηθάει. Ίσως ψάχνεις αφορμή να κάνεις το μπαμ και να φύγεις, αλλά και πάλι χρειάζεται σύνεση και προσοχή. 28.5 είναι η ημέρα της εξομάλυνσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Ανοίγεσαι τόσο πολύ που δεν το πιστεύεις και εσύ ο/η ίδιος/α ότι μπορεί να επικοινωνείς με τόσο κόσμο και να κάνεις συγχρόνως τόσα πολλά πράγματα. Αυτό είναι και καλό και κακό για σένα. Δηλαδή μπορεί να θεωρήσεις μια καινούργια γνωριμία τόσο επιπόλαιη και επιφανειακή που να μην της δώσεις την ανάλογη σημασία. Και τελικά να είναι κάτι πολύ σημαντικό για σένα και να το καταλάβεις στην πορεία. Με το Δίδυμο θα βρεθείς σε μια καμπή και ίσως δεις κάποια πράγματα που δεν τα είχες δει πριν. Και θα είναι καλά, απλά χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο. Το συναίσθημά σου πάντως ρέει άφθονο και εσύ γίνεσαι όσο μπορείς πολύ κοντινός/η και φροντίζεις ακόμα και ένα άτομο που δεν είσαι πλέον μαζί.



ΤΟΞΟΤΗΣ



Έχεις διάφορες μετακινήσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων που δεν ξέρεις τελικά πώς να τις τελειώσεις αφού όλο και κάτι καινούργιο βγαίνει στην επιφάνεια. Η σκέψη σου για τον Δίδυμο μια είναι καλή και μια νευριάζεις, γιατί βλέπεις πράγματα που δεν σου αρέσουν. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα νιώθεις μια τεράστια πίεση η οποία σε προτρέπει να πάρεις απόσταση από όλους και όλα. Για αυτό ίσως να είσαι αυστηρός/η ακόμα και με μικρά πράγματα. Να προσέξεις στις 25.5 και 26.5 πιθανές λάθος εκτιμήσεις και συμπεριφορές. Με τον Παρθένο περνάς κρίση και αυτό είναι που σε κάνει να μαζεύεσαι αρκετά σε αυτά που έχεις τάξει και έχεις πει. Ο Ταύρος σταθερή αξία στην ζωή σου αλλά χωρίς τελικά να έχετε πάρει την τελική πορεία που εσύ έχεις ανάγκη για να πεις ότι "ναι έχει γίνει αυτό ή αυτό". Είστε συνέχεια ήξεις-αφήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Υπάρχουν πολλές επαφές και διαρκής επικοινωνία η οποία μπορεί να σου αρέσει αλλά δεν αποφασίζεις τελικά για τίποτα και για κανένα, γιατί τα δείγματα είναι πολύ ρηχά κατά την γνώμη σου. Επειδή με τον Καρκίνο μπορείς και μιλάς και τα βρίσκεις γιατί μερικές φορές νιώθεις ότι είναι το άλλο σου μισό, δεν εγκαταλείπεις την ιδέα να έρθεις πιο κοντά. Απλά από την πλευρά σου πιέζεις αρκετά και πρέπει να ξελασκάρεις λίγο το στενό μαρκάρισμα στο συγκεκριμένο άτομο γιατί μπορεί να... σκάσει στο τέλος. Όσο, πάντως, να μη θέλεις να παραδεχτείς ότι έχεις αλλάξει, είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να τη δεις για να μπορέσεις να πορευτείς. Οπότε, απελευθερώσου από τις ιδέες που δεν σε αφήνουν να σχετιστείς με άτομα που κατά την γνώμη σου δεν έχουν το κοινωνικό και οικονομικό άνοιγμα που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι αξίζεις. Εδώ μετράει μόνον η καρδιά και το συναίσθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Είσαι καλά και όχι μόνο το δείχνεις αλλά το μοιράζεσαι και αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Η κριτική σου για τον Καρκίνο μπορεί να είναι αυστηρή αλλά μάλλον δεν μπορείς να μπεις πιο βαθιά στον ψυχισμό του και αν έχεις νευριάσει κιόλας δεν έχεις την άνεση να τον/την αποδεχτείς. Όσο πάντως και να μην παραδέχεσαι ότι αυτό το διάστημα έχεις μια συγκεκριμένη γοητεία θα στο δείξουν οι κατακτήσεις σου, άσχετα αν εσύ έχεις κάτι διαφορετικό στο μυαλό σου που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις. Και πρώτος και καλύτερος/η ο Σκορπιός που μπορεί να σου έχει γίνει έμμονή. Είναι καιρός να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και μετά τα υπόλοιπα.

ΙΧΘΥΕΣ



Είσαι σε μια συνεχή αναστάτωση και συνεχή ανακατωσούρα. Πρόσεξε τα μπερδέματα γιατί θα γίνουν πολλά και δεν θα μπορείς να τα λύσεις μετά, επειδή θα έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου με ένα τρόπο πολύ αριστοτεχνικό. Χωρίς να το καταλάβεις θα εκτεθείς και ίσως με το Δίδυμο να υπάρξουν πολλά παρατράγουδα, αν δεν έχεις την διάκριση να μιλήσεις όταν πρέπει και όπως πρέπει. Να είσαι σε επιφυλακή στις 25.5 έως και 26.5 γιατί θα υπάρξει μια μεγάλη παρεξήγηση αν δεν διαχειριστείς καλά κάποιες πληροφορίες. Όσο πάντως κι αν φοβάσαι να ρισκάρεις, να το κάνεις, γιατί μπορείς να πετύχεις με το Λιοντάρι κάτι το μοναδικό. Αρκεί να πάρεις απόφαση ότι θα παραμείνεις πιστός/η δίπλα του/της.


Πηγή: parapolitika.gr



 
Top