Πώς να ξεχωρίσεις όταν δεν χρειάζεται να φορέσεις τίποτα παραπάνω από τζιν και sneakers; Η απάντηση είναι μία: μονοχρωμία.


Όπως έχουμε ξαναπεί, η μονοχρωμία θεωρείται η απόλυτη τάση της σεζόν. Πρόκειται για έναν κανονικό άσο στο μανίκι κάθε στιλάτου αρσενικού, για ένα «εργαλείο» που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση. Κάτι που, προφανώς, γνωρίζει πολύ καλά και ο Miles Teller, ο οποίος λογίζεται από τους «ειδικούς» του κόσμου της μόδας ως το επόμενο μεγάλο style icon του Hollywood.

Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν, και στα πλαίσια μιας εκδήλωσης που αφορούσε την προώθηση της τελευταίας του ταινίας, Bleed For This, ο Teller πήγε την έννοια της μονοχρωμίας ένα βήμα παραπέρα, παίζοντας ουσιαστικά με τις αποχρώσεις ενός και μόνο χρώματος: του πάντα επίκαιρου όσο και αριστοκρατικού (και εξίσου «αντρικού», φυσικά) μπλε.



Πρόκειται για ένα outfit που, αν και δεν το λες ακριβώς κατάλληλο για το κόκκινο χαλί, εντούτοις φαντάζει ιδανικό τόσο για μια βραδινή βόλτα στην οποία θέλεις να ντυθείς λίγο πιο «χαλαρά» χωρίς να δείχνεις εντελώς «χύμα» ή ακόμη και για το γραφείο (υπό τη βασική προϋπόθεση, φυσικά, ότι η εταιρεία στην οποία βγάζεις τον επιούσιο δεν επιβάλει το κοστούμι ως «στολή εργασίας»).



Θέλεις λοιπόν να κλέψεις λίγη από τη λάμψη ενός από τους πιο ανερχόμενους ηθοποιούς (και μαζί, style icon) της «Μέκκας της Έβδομης Τέχνης»; Αν ναι, ξεκίνα επιλέγοντας ένα υφασμάτινο παντελόνι ή, εναλλακτικά, chinos σε στενή γραμμή και σε navy blue, εν συνεχεία φόρεσε ένα απλό, μονόχρωμο polo μπλουζάκι σε κάποια πιο ανοιχτή απόχρωση του μπλε και κατόπιν, πάνω από αυτό, ένα (επίσης) navy blue bomber jacket, το οποίο, ωστόσο, θα πρέπει να είναι καμωμένο από suede ή, έστω, από κάποιο άλλο ανάλογο «βαρύ» υλικό με ιδιαίτερη υφή προκειμένου να διαφοροποιείται οπτικά από το παντελόνι σου (εκτός, βέβαια, κι αν δεν έχεις πρόβλημα αυτοί που σε παρατηρούν να νομίζουν ότι φοράς κάποιου είδους στολή).



Τέλος, ολοκλήρωσε το outfit επιλέγοντας ένα καλό ζευγάρι απλά όσο και ποιοτικά δερμάτινα παπούτσια. Ναι, ο Miles μπορεί να διάλεξε το βαθύ μπλε και για τα «πατούμενά» του, αν όμως η συγκεκριμένη επιλογή σου φαίνεται αρκετά «προχώ», μπορείς να δοκιμάσεις εναλλακτικά ένα ζευγάρι μαύρων oxfords ή, αν θέλεις να προσδώσεις μια πιο casual πινελιά στην εμφάνισή σου, ένα ζευγάρι λευκά sneakers.
 
Top