Για τους περισσότερους άντρες τα κοσμήματα είναι κάτι πολύπλοκο σε σχέση με το στυλ τους. Τα αντρικά κοσμήματα είναι πιο περιορισμένα στην αγορά σε σχέση με τα γυναικεία, και έτσι μπορεί κανείς να νιώθει πως δεν έχει πολλές επιλογές.

Τα αντρικά αξεσουάρ όμως, όχι μόνο κολακεύουν αλλά αναδεικνύουν ένα look και συμπληρώνουν ένα outfit! Ανάλογα το προσωπικό style υπάρχουν και τα ανάλογα αξεσουάρ. Έτσι παρακάτω θα δεις μερικά tips για να διαλέξεις και να φορέσεις, αν θες αντρικά κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια σύμφωνα με την μόδα και το δικό σου γούστο!

Tips για να διαλέγεις αντρικά αξεσουάρ!


Πως να αγοράσεις σωστά αντρικά κοσμήματα!



Σύμφωνα με τεχνίτες αντρικών κοσμημάτων,ο σωστός τρόπος να αγοράσεις αντρικά κοσμήματα, είναι να απλοποιήσεις την διαδικασία και να ψωνίσεις όπως θα ψώνιζες ένα λευκό πουκάμισο. Ένα απλό μονόχρωμο βραχιόλι, κολιέ ή ένα δαχτυλίδι, προσθέτει γοητεία και στυλ σε κάθε εμφάνιση.

Τα πιο απλά αντρικά κοσμήματα είναι πλέον διακριτικά ώστε να μην τραβούν τα βλέμματα στο γραφείο. Ένα μονόχρωμο αντρικό βραχιόλι για παράδειγμα συνδυάζεται τέλεια με το ρολόι σου και χωρίς να το επισκιάζει το κάνει το στυλ σου πιο μοντέρνο. Όσον αφορά τα αντρικά δαχτυλίδια η συμβουλή είναι να μην επιλέγεις τα πιο διακριτικά που θα βρεις ώστε να μην επισκιάζουν τα outfits σου!

Το πιο σημαντικό όπως με κάθε αγορά που κάνουμε είναι να βρίσκουμε μία καλή σχέση ποιότητας και τιμής! Ένα δερμάτινο αντρικό κολιέ ή βραχιόλι μπορείς να το φοράς για χρόνια χωρίς να βγαίνει εκτός μόδας ή να χαλάει. Το ίδιο ισχύει και για ένα αντρικό δαχτυλίδι που μπορεί να αγοράσεις.


Αντρικά βραχιόλια



Παλιότερα ήταν στην μόδα τα αντρικά βραχιόλια με αρκετό πάχος, φτιαγμένα από μέταλλο ή δερμάτινα. Τώρα η τάση είναι σε πιο minimal κομμάτια που είναι επίσης πιο εκπλεπτισμένα. Το καλύτερο είναι πως τα λεπτά αντρικά βραχιόλια δεν τραβούν την προσοχή σε αυτά αλλά στα χέρια! Έτσι μπορείς να φοράς ένα ή και περισσότερα μόνα τους ή μαζί με το ρολόι σου για ένα τέλειο look!






Αντρικά δαχτυλίδια



Τα αντρικά δαχτυλίδια αντίθετα με τα βραχιόλια τείνουν να έχουν μεγαλύτερο πάχος. Έτσι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν τα επιλέγουμε για μία έξοδο ή για μόνιμο αξεσουάρ! Τα λεγόμενα signet rings δηλαδή αυτά που έχουν σφραγίδα πάνω δεν πρέπει να φοριούνται μαζί με άλλα δαχτυλίδια ή και βραχιόλια γιατί είναι πολύ έντονα. Στη μόδα πλέον είναι τα πιο minimal μεταλλικά δαχτυλίδια που ξεχνάς ότι τα φοράς!




Αντρικά κολιέ



Αφού είδαμε τα υπόλοιπα δημοφιλή αντρικά κοσμήματα ήρθε η ώρα να δούμε τα αντρικά κολιέ που έχουν μεγαλύτερη ποικιλία. Ένα κολιέ λοιπόν μπορεί να έχει πολλά μήκη. Μία μοντέρνα αλυσίδα μέχρι το στήθος με κάποιο μεταλλικό κρεμαστό σχέδιο είναι μία μοντέρνα επιλογή. Στην μόδα επίσης είναι τα κολιέ απο ατσάλι που δεν χαλάνε ποτέ. Απόφυγε τις χοντρές αλυσίδες και διάλεξε σύμφωνα με το γούστο σου κάποιο σχέδιο. Το καλό είναι πως οι αλυσίδες αυτές φοριούνται και σκέτες και είναι τέλεια επιλογή για ένα casual outfit με λευκό t-shirt και jean παντελόνι!

 
Top