Ένας θα είναι ο νικητής που θα λάβει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Απόψε, οι οκτώ παίκτες που έχουν παραμείνει στο “Survivor” θα δώσουν μάχη στον ημιτελικό και τελικό του symbol game για να διεκδικήσουν τη μία θέση που οδηγεί στην τετράδα του ημιτελικού.

To πρώτο εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor θα εξασφαλίσει απόψε ένας παίκτης.

Μόλις 15 μέρες μας χωρίζουν από τον ημιτελικό όπου οι τέσσερις φιναλίστ θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ένας θα είναι ο νικητής που θα λάβει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Απόψε στις 21.00 οι οκτώ παίκτες που έχουν παραμείνει στο “Survivor” θα δώσουν μάχη στον ημιτελικό και τελικό του symbol game για να διεκδικήσουν τη μία θέση που οδηγεί στην τετράδα του ημιτελικού.

Στον ημιτελικό του symbol game ο Γιώργος Λιανός ενημερώνει όλους τους παίκτες ότι εκτός από τα σύμβολα που έχουν κερδίσει θα έχουν και δύο ζωές ακόμη. Δύο παίκτες, ένας άντρας και μία γυναίκα θα μπορέσουν να περάσουν τον στον τελικό symbol game.

Εκεί θα τους περιμένει ο Σάκης Τανιμανίδης και οι δύο φιναλίστ θα διεκδικήσουν εκ νέου τη νίκη που οδηγεί κατευθείαν στον ημιτελικό του Survivor.

Έξτρα έπαθλο από τον πρώτο αγώνα, κρέας ψημένο από τον διάσημο σεφ Νουσρέτ. Οι νικητές θα απολαύσουν αυτό το γεύμα παρέα με παίκτες από την Κολομβία και την Τουρκία.

Η αγωνία κορυφώνεται. Ποιος θα κερδίσει το πρώτο εισιτήριο για τον ημιτελικό; Ποιοι θα απολαύσουν το σημερινό γευστικό έπαθλο; Πώς περνούν οι παίκτες τις τελευταίες τους μέρες στην παραλία;

Όλες οι απαντήσεις απόψε στις 21.00 σε ένα συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor”.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 
Top