ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ, ΟΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ

Μπορεί να μην έχετε ανταλλάξει ακόμα περισσότερο από ένα «γεια χαρά» όμως εσύ ξέρεις ότι είναι ο άντρας της ζωής σου. Τον σκέφτεσαι συνέχεια και αναζητάς ευκαιρίες να βρεθείς κοντά του. Επιπλέον, κάνεις κι άλλα, λιγότερο ή περισσότερο απρόβλεπτα πράγματα, όπως:

1. Τον καταδιώκεις στο Facebook και στο Instagram. Ξεψαχνίζεις τα προφίλ του για να μάθεις όσο περισσότερα μπορείς για εκείνον, μέχρι που κατά λάθος κάνεις like σε μια φωτογραφία που είχε ποστάρει πριν από τρεις μήνες. Ουπς

2. Κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιο φίλο του, παρακολουθείς ΚΑΙ εκείνον στο Facebook για διασταύρωση πληροφοριών!

3. Αρχίζεις να συχνάζεις στα μέρη όπου είναι πιθανό να τον δεις.Τι πάει να πει, εμένα δεν μου αρέσουν τα γήπεδα. Εάν εκείνος είναι φανατικός Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη θα γίνει το νέο σου στέκι!

4. Εσύ και οι φίλες σου έχετε ένα κωδικό όνομα για εκείνον. Λες κι αν τον πείτε με το όνομά του, θα καρφωθείτε. Βέβαια, αν τον λέμε Λέανδρο, μάλλον θα καρφωθείτε, οπότε…

5. Τσεκάρεις κάθε τόσο το τηλέφωνό σου για να δεις μήπως σε κάλεσε. Κάθε φορά που ακούς τον ήχο εισερχόμενου μηνύματος πετάγεσαι σαν να σε τίναξε ηλεκτρικό ρεύμα και αφήνεις ό,τι κάνεις για να αρπάξεις το κινητό.

6. Κάνεις υποθετικούς διαλόγους μαζί του όταν κάνεις μπάνιο, όταν βλέπεις τηλεόραση ή όταν είσαι μέσα στο μετρό. Και τι ωραία που τα λες!!!

7. Το πώς θα πάει η μέρα σου εξαρτάται από το τι θα κάνει όταν σε δει. Αν χαμογελάσει, όλα καλά. Αν δε αγνοήσει, θα έχεις νεύρα μέχρι το βράδυ.

8. Έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου πώς θα περάσεις τα επόμενα χρόνια μαζί του με κάθε λεπτομέρεια. Πού θα πάτε διακοπές το καλοκαίρι, πώς θα είναι η πρώτη νύχτα σας μαζί, ακόμα και πού θα γίνει η πρόταση γάμου, η τελετή, πώς θα πείτε τα παιδιά σας.. Sorry που στο χαλάω… ξέφυγες!


πηγη
 
Top