Η Meghan Markle ήταν υποψήφια για «κορίτσι του James Bond»
Στα χνάρια των Ursula Andress, Jane Seymour, και, πιο πρόσφατα, Halle Berry, Eva Green, Monica Bellucci και Léa Seydoux, παραλίγο να βαδίσει η Meghan Markle. 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry έγινε υποψήφια για «κορίτσι του Μποντ» σε μία από τις επόμενες ταινίες του πράκτορα 007, όταν οι παραγωγοί την είδαν να υποδύεται τη Ρέιτσελ Ζέιν στην τηλεοπτική σειρά «Suits».

Τελικά η σχέση της με τον Harry, που πρόσφατα επισημοποιήθηκε με αρραβώνα – ο γάμος είναι προγραμματισμένος για τις 19 Μαΐου 2018 – κατέστησε αδύνατη τη συμμετοχή της. Για την επόμενη ταινία Μποντ, την τελευταία του Daniel Creg, αναζητείται μια ηθοποιός από τις ΗΠΑ ή τον Καναδά. 

Η Markle είχε φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων.
Ο αρραβώνας με τον πρίγκιπα Harry έθεσε τέλος στην καριέρα της στην υποκριτική. Οι σεναριογράφοι του «Suits» επιβεβαίωσαν ότι αποχωρεί μετά από επτά χρόνια στην τηλεοπτική σειρά.
Επίσης το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Markle θα παραιτηθεί από το φιλανθρωπικό της έργο στα Ηνωμένα Έθνη, καθώς και από τη συμμετοχή της στις οργανώσεις World Vision Canada και One Young World.
 
Top