Μαζεύτηκαν 20.000 υπογραφές για να μην παίξει ο Matt Damon στην ταινία Ocean 8! Τι συνέβη;
Τα αμφιλεγόμενα σχόλια του Matt Damon σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση στο Χόλιγουντ ενδέχεται τελικά να βλάψουν την καριέρα του. 

Μέχρι την Παρασκευή, περισσότεροι από 20.000 χρήστες του διαδικτύου υπέγραψαν μια αίτηση για να απομακρυνθεί ο 47χρονος ηθοποιός από το επερχόμενο σίκουελ της ταινίας Ocean 11, με τίτλο «Ocean 8».

Η συλλογή υπογραφών, σύμφωνα με τον συντάκτη της αναφοράς, οφείλεται εν μέρει σε συνέντευξη του ηθοποιού στην οποία δήλωσε ότι θα εξακολουθούσε να δουλεύει με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακομεταχείριση.



«Ο Matt Damon σαφώς δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες» ή «χρειάζεται επειγόντως ένα time out και το λέω εγώ που είμαι άντρας», ήταν μερικά από τα σχόλια που ακολουθούσαν τις υπογραφές.

«Βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίσματος και αυτό είναι πολύ καλό, αλλά σκέφτομαι ότι ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάμε είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν κι ένα σωρό άντρες - η πλειοψηφία των αντρών που ξέρω εγώ- που δεν το κάνουν αυτό το πράγμα (σσ σεξουαλική παρενόχληση) και των οποίων οι ζωές δεν πρόκειται να επηρεαστούν», είχε πει αναλυτικά ο Matt Damon στο Business Insider.



Όσον αφορά στο αν ο ίδιος θα συνεργαζόταν ξανά με έναν άντρα που έχει κατηγορηθεί πως παρενοχλεί συναδέλφους του στο χώρο δουλειάς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό πάντα είναι στο μυαλό μου, δηλαδή δεν θα ήθελα να δουλέψω με κάποιον τέτοιο άνθρωπο - η ζωή είναι πολύ μικρή γι' αυτό. Αλλά το ζήτημα του αν κάποιος έχει κατηγορηθεί για κάτι, θα ήταν ο λόγος του στο λόγο του άλλου. Τότε λες "ποια είναι η αλήθεια εδώ;"».

Ο ίδιος πάντως υποστήριξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ποτέ δεν έχει βρεθεί σε θέση να παρενοχλήσει συναδέλφους του: «Αν πρέπει να υπογράψω κάτι, θα το υπογράψω και θα το υπέγραφα και στο παρελθόν. Δεν το κάνω αυτό, και οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω δεν το κάνουν αυτό», είπε για την σεξουαλική παρενόχληση. 

Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλια που έγιναν από χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι υπέγραψαν κατά του ηθοποιού:



Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ταινία Ocean 8, υμνεί το γυναικείο φύλο και οι πρωταγωνίστριες θα είναι όπως έχει γίνει γνωστό οι Sandra Bullock, Sarah Paulson και η pop star Rihanna.
 
Top