ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ;

Οταν σκεφτόμαστε το ρεβεγιόν, η πρώτη σκέψη είναι το τι θα φορέσουμε. Αφού το λύσουμε, σειρά έχει το αμέσως πιο σημαντικό: τι χτένισμα να κάνουμε. Κι ενώ άλλες εποχές θα είχαμε ήδη κλείσει ραντεβού για λούσιμο-ίσιωμα-μπομπάρισμα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, φέτος θα κάνουμε την ανατροπή.

Διότι με τόσα δώρα που έχεις να πάρεις σε φίλους και γνωστούς και άλλες τόσες εξόδους κάθε βράδυ, ποιος ο λόγος να ψάχνεις χρήματα για να τρέχεις στα κομμωτήρια; Τα χεράκια σου σε συνδυασμό με μερικά πολύτιμα σύνεργα είναι ο καλύτερος hairstylist!

Βέβαια μερικέςκαλές ιδέες για κότσους σας έχουμε ήδη δώσει. Ομως οι ιδέες δεν τελειώνουν ποτέ!

Τι πιο γιορτινό από το να προσθέσεις μια κόκκινη κορδέλα στο χτένισμά σου; Πιάσε τα μαλλιά σου "μισά" με ένα λαστιχάκι και ολοκλήρωσε δημιουργώντας ένα κόκκινο φιόγκο επάνω στο πιάσιμο. Bonus: Περνάς και για (το) δώρο (του).


Πώς θα σου φαινόταν να στολίσεις το σινιόν σου με ένα εναλλακτικό... γκι; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε κάποιο έτοιμο κοκαλάκι που θα βρεις στο εμπόριο είτε ένα αυτοσχέδιο, με κλαδάκια που θα μαζέψεις και θα στολίσεις με περλίτσες. Πόσο fun; Προσωπικά θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε.


Μια άλλη ιδέα για να χρησιμοποιήσεις κορδέλα είναι να την περάσεις σε στυλ "στεφάνι" στον κότσο σου. Το μυστικό κρύβεται στο να επιλέξεις κάποια με ενδιαφέρον σχέδιο, όπως η δαντέλα. Θα δώσει άλλο twist!



Τέλος, το πιο καλλιτεχνικό! Τα κοτσιδάκια στα μαλλιά αποκτούν άλλη αξία αν μαζί τους πλέξεις και μερικές κορδέλες. Μπορούν να είναι σε κάποιο γιορτινό χρώμα ή να έχουν γκλίτερ ώστε να λαμπυρίζουν σε κάθε κίνηση του κεφαλιού σου. Την παράσταση θα την κλέψεις όπως και να ΄χει!


Ακολούθησε κάποια από τις παραπάνω ιδέες και ετοιμάσου να λάμψεις! Have fun!


πηγη
 
Top