Η Bryana Holly είναι μια Αμερικανίδα, πανέμορφο μοντέλο που έχει τέλειο κορμί, ζουμερό στήθος, και όλοι όσοι βλέπουν τις φωτογραφίες της 
σχολιάζουν τα οπίσθιά της, αφού είναι τελικά το πιο δυνατό σημείο επάνω της. Σημαντικό είναι ότι αγαπάει την Ελλάδα..

Απολαύστε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο κορμί της.
Η Bryana Holly είναι τόσο καλή που καταφέρνει με 370 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να συγκινεί περισσότερους από 1.6 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram, όπου ανεβάζει πολύ καλόγουστες φωτογραφίες της.

Εντάξει, θα μου πείτε ότι δεν είναι τραβηγμένες από το κινητό της, ή από κάποιον επιδέξιο κολλητό της, αλλά από επαγγελματίες, αφού έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους φωτογράφους μόδας, για να κοσμήσουν οι φωτογραφίες της αντρικά, αλά και γυναικεία περιοδικά με μεγάλη επιτυχία.
Στα σημαντικά που έχουμε να αναφέρουμε ότι εκτός από το αψεγάδιαστο κορμί της, στα θετικά της είναι ότι αγαπάει την χώρα μας, και αυτό το απέδειξε κάνοντας το καλοκαίρι που μας πέρασε διακοπές σ’ ένα από τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά.
Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες της που σχολιάστηκαν ποικιλότροπος από τους φίλους της που την ζήλευαν για την επιλογή του προορισμού γράφοντας της διάφορα σχόλια.
Για αρχή, σ αυτό το μεγάλο αφιέρωμα στο κορμί της θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες από τις τελευταίες της φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram για να νιώσετε την μεγάλη αξία της και θα ακολουθήσουν.
Bryana HollyBryana HollyBryana HollyBryana HollyBryana HollyBryana HollyBryana HollyBryana Holly
 
Top