Δείτε τις φωτογραφίες...


 

 


Μια σειρά από «μούμιες εξωγήινων» που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Περού είναι αληθινές σύμφωνα με επιστήμονα που συμμετέχει στις έρευνες

Αρχικά, τα αλλόκοτα λείψανα με τα τρία δάχτυλα σε χέρια και πόδια θεωρήθηκαν ψεύτικα από άλλους επιστήμονες, ωστόσο ο Dr. Edson Vivanco λέει ότι οι 1.700 ετών μούμιες που βρέθηκαν στο Περού στην πόλη Nazca είναι λείψανα «μη ανθρώπινων όντων».

«Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που συνηγορούν στο ότι τα σώματα είναι αληθινά. Για να αναδημιουργήσεις ένα κρανίο με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κάτι πολύ δύσκολο», είπε ο επιστήμονας ενώ υπογραμμίζει ότι, αν ήταν ψεύτικες, θα ήταν ο πρώτος που θα το έλεγε.

«Αυτή τη στιγμή μελετάμε τα αποδεικτικά στοιχεία και μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει τίποτα που να δείχνει ότι πρόκειται για απάτη ή ότι τα πτώματα τροποποιήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι τα σώματα είναι πραγματικά», πρόσθεσε σύμφωνα με τη Sun.

Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν τη δυσπιστία τους για τα ευρήματα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται γύψινα αγαλματίδια, που φτιάχτηκαν για να προκαλέσουν σάλο.



Πηγή φωτογραφιών: Sun μέσω newsbomb.gr
 
Top