Σοκ και ερωτήματα προκαλεί στον κόσμο της μόδας ο θάνατος μιας πανέμορφης, 14χρονης Ρωσίδας, η οποία εργαζόταν ως 
μοντέλο.

Η  Vlada Dzyuba άφησε την τελευταία της πνοή λίγα δευτερόλεπτα πριν ανέβει στην πασαρέλα μετά από ένα εξοντωτικό 12ωρο fashion show στην εβδομάδα μόδας στη Σαγκάη.

Το πρακτορείο μοντέλων που εκπροσωπούσε την όμορφη Vlada της είχε κλείσει τρίμηνο συμβόλαιο εργασίας στην Κίνα, όμως, όπως καταγγέλλεται τώρα, ουσιαστικά πρόκειτο για εργασία με όρους σκλαβιάς και δίχως ιατρική ασφάλιση.

Η μικρή κοπέλα ένιωθε εξαντλημένη από την πολλή δουλειά, όμως φοβόταν να πάει στο νοσοκομείο. Έπεσε σε κώμα λίγο πριν ξεκινήσει άλλη μια επίδειξη μόδας στην οποία θα συμμετείχε και δύο μέρες μετά, έφυγε από τη ζωή.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Vlada είχε μηνιγγίτιδα και πως οι συνέπειες χειροτέρεψαν από απόλυτη εξάντληση.

Η μικρή παραπονιόταν στη μητέρα της ότι νιώθει πολύ κουρασμένη, ενώ της είχε παραδεχτεί στο τηλέφωνο ότι είχε ανεβάσει και πυρετό. Η μητέρα της είχε ανησυχήσει και βρισκόταν στη διαδικασία απόκτησης βίζας για να βρεθεί κοντά στην κόρη της στην Κίνα, όταν έμαθε την είδηση του θανάτου της. 





Tromaktiko
 
Top