Μην κλείσεις ακόμα ραντεβού στον κουρέα.

νέα χρονιά φέρνει πάντα νέες τάσεις στον χώρο της μόδας και της περιποίησης και συνεπώς, εν δυνάμει αλλαγές στην εμφάνισή μας. Πριν λοιπόν τολμήσεις οποιαδήποτε αλλαγή στα μαλλιά σου, ρίξε μία ματιά στις επτά συνολικά τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα αντρικά κουρέματα από τώρα μέχρι το τέλος του έτους.
Το preppy κούρεμα


Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κλασικό κοντό κούρεμα -ιδανικό για όσους έχουν ίσια τρίχα-, που δίνει έμφαση στο μήκος των μαλλιών στην κορυφή.

Οι αφέλειες


Είτε έχεις σγουρά, είτε ίσια μαλλιά, οι αφέλειες σου ταιριάζουν. Άλλωστε, λίγη σημασία έχει ο τύπος μαλλιών για να καταλάβεις αν σου πηγαίνουν οι αφέλειες. Ο παράγοντας που πρέπει να λάβεις υπόψιν είναι το σχήμα προσώπου. Τις ξεχνάς στην περίπτωση που είσαι στρογγυλοπρόσωπος.
Το γκριζάρισμα


Συνέβαινε πάντα, αλλά ειδικά φέτος, η στροφή που κάνουν οι hairstylists στο να αποδεχτούν οι άντρες το γκριζάρισμα των μαλλιών τους, λόγω ηλικίας ή κληρονομικότητας είναι πιο έντονη από ποτέ.
Το καρέ


Από το κοντό και το μεσαίο μέχρι το μακρύ, το καρέ πρωταγωνιστεί σε όλα του τα μήκη και φέτος στο αντρικό hairstyling.
Το αλά Ragnar Lothbrok κούρεμα


Μετά την υστερία με το hair look των Peaky Blinders, τη φετινή σεζόν φαίνεται να απασχολεί η κόμη ενός άλλου διάσημου τηλεοπτικού ήρωα. Το "σκληρό", εκκεντρικό κούρεμα του Ragnar Lothbrok από τους Vikings.
Οι μπούκλες


Για την ακρίβεια το fade κούρεμα με μπούκλες. Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των σγουρομάλληδων, επένδυσε στη λογική του fade haircut, τριμάροντας αρκετά τα μαλλιά στα πλαϊνά και αφήνοντας εκείνα της κορυφής πιο πυκνά και μακριά.
Το κλασικό κοντό κούρεμα με το πυκνό μούσι


Και εδώ, έχουμε το facial hair look που μας απασχόλησε και το 2018. Πυκνά, αλλά κοντά μαλλιά σε συνδυασμό με ένα πυκνό, κοντό και καλοσχηματισμένο μούσι.

Από: Esquire ES
 
Top