Τα looks που θα σε διευκολύνουν αφότου γυρίσεις από τις διακοπές

Εάν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των γυναικών που επιστρέφοντας από τις διακοπές, και την ανεμελιά που τις συνοδεύει, δεν ξέρουν πως να φορέσουν την καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα!

Κάποιες φορές μας φαίνεται δύσκολο να φανταστούμε τα ρούχα που φορούσαμε τόσο φυσικά στις διακοπές μας να τα συνδυάσουμε κατάλληλα για τις εμφανίσεις μας στην πόλη όμως η αλήθεια είναι πώς το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κάποιες μέρες προσαρμογής και… έμπνευση!

Δες τα looks στη συλλογή παρακάτω για να πάρεις ιδέες:

Φόρεσε μία ψηλόμεση mini φούστα με ένα μονόχρωμο t-shirt και το casual μικρό τσαντάκι σου. Συνδύασε το look με διακριτικά αξεσουάρ και sneakers, sliders ή σανδάλια.


Το λευκό φορεματάκι είναι must το καλοκαίρι τόσο για τις εμφανίσεις σου στις διακοπές όσο και στην πόλη. Συνδύασε το με τα αγαπημένα σου sneakers για άνεση μέσα στην πόλη.


Συνδύασε τη midi φούστα σου με ένα απλό t-shirt ή ένα κοντομάνικο πουκάμισο και τις φλατ ή ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες σου για ένα κομψό summer look.


Τα total white looks φοριούνται με άνεση όλες τις εποχές πόσω μάλλον το καλοκαίρι. Φόρεσε το στην καθημερινότητα σου στην πόλη και νιώσε πως είσαι ακόμα διακοπές!


Φόρεσε το maxi ή midi loose φόρεμα σου με ή χωρίς t-shirt από μέσα για ένα κομψό και stylish αποτέλεσμα


Επέλεξε το cropped παντελόνι σου ή το έντονου χρώματος παντελόνι σου και συνδύασε το με λευκό ή μαύρο τιραντάκι και τα αγαπημένα σου σανδάλια ή sliders

Πηγή
 
Top