Τολμήστε να εντάξετε το ροζ στην εμφάνιση σας ακόμα και το φθινόπωρο

Τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Μόδας της Δανίας, η οποία ανέδειξε τις νέες τάσεις του καλοκαιριού για το 2019. Είδαμε fashion bloggers, experts, influencers και editors να περπατούν στους δρόμους τις Κοπεγχάγης με τα εντυπωσιακά τους σύνολα και δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τις ροζ δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν. 

Φορέματα, πουκάμισα και κοστούμια σε κάθε πιθανή απόχρωση του ροζ είναι ο πιο απλός τρόπος να εντάξετε λίγο χρώμα στην εμφάνιση σας ακόμα και το φθινόπωρο. Άλλωστε, στην Ελλάδα είμαστε αρκετά τυχερές, καθώς τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου ο καιρός είναι ακόμα ζεστός και χρειάζεται να κάνουμε μερικές μόνο προσθήκες στα looks μας για την νέα εποχή.


Το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να φορέσουμε πουκάμισα τόσο στις casual όσο και στις πιο formal εμφανίσεις σας. Φέτος τολμήστε να επιλέξετε ένα πουκάμισο σε ροζ απόχρωση το οποίο συνδυάζεται εύκολα τόσο με το jean σας όσο και με μαύρο ή άσπρο παντελόνι.


Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τα φορέματα και τα προτιμούν σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Φέτος το φθινόπωρο, ανανεώστε την εμφάνιση σας με ένα mini ή midi φόρεμα, το οποίο είναι ιδανική λύση ακόμα και για το γραφείο. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με μία καμπαρντίνα ή με ένα blazer σε καρό μοτίβο με παρόμοιες ροζ αποχρώσεις που προσφέρουν ισορροπία στο look.


Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να πειραματίζονται με την εμφάνιση τους και να τολμούν νέους συνδυασμούς μπορείτε να ανανεώσετε το office look αντικαθιστώντας το κλασικό σας κοστούμι με ένα σύγχρονο σχέδιο σε ροζ απόχρωση. Κλέβει τις εντυπώσεις και το μόνο που έχετε να προσθέσετε είναι ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι γόβες.



Για μία extra δόση θηλυκότητας στην εμφάνιση σας προτιμήστε να φορέσετε μία midi πλισέ φούστα.



Μπορεί να ορκιζόμαστε αιώνια αγάπη στο μικρό μαύρο φόρεμα, ωστόσο αν τα αντικαταστήσουμε με ένα σε έντονη ροζ απόχρωση είναι σίγουρο πως θα τραβήξουμε όλα τα βλέμματα.



Ακόμα και αν είστε λάτρεις των βασικών χρωμάτων στα σύνολα σας, μπορείτε να προσθέσετε μερικές πινελιές χρώματος που θα αλλάξουν τόσο την διάθεση όσο και το look σας. Μία λύση είναι να επιλέξετε ένα παλτό ή ένα blazer σε μία ζεστή ροζ απόχρωση που θα κάνει τα outfits σας να ξεχωρίσουν.

Πηγή φωτογραφιών : Instagram @hellovalentine, @fashiioncarpet, @deborahsymondoneil, @thestyleograph

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή
 
Top