Η MSO Black Collection 570 GT σε καλωσορίζει στην σκοτεινή πλευρά.

Το ότι τα sports cars της McLaren είναι ξεχωριστά το γνώριζες από πριν.

Αυτή τη φορά όμως η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία δίνει τη δυνατότητα στους φίλους/ πελάτες της για κάτι ακόμη πιο μοναδικό.



Το MSO Black Collection είναι το τελευταίο δημιούργημα του τμήματος MSO της εταιρείας. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση που εντυπωσιάζει από την παντελή απουσία χρώματος (απουσιάζουν οι συνηθισμένες γκρι λεπτομέρειες της McLaren), αφήνοντας τη γοητεία του μαύρου να κάνει τη δουλειά της, παρέα φυσικά με το εντυπωσιακό αμάξωμα και την απειλητική όψη.

Όσον αφορά την «καρδιά» της, είναι εξοπλισμένη με ένα V8 κινητήρα 3.8 λίτρων, ενώ η ιπποδύναμή της ανέρχεται στα 570 άλογα. Πιάνει τα 0-10 σε 3,4 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 328 χλμ/ώρα.

Σε παράλληλη γραμμή με το εξωτερικό, είναι και οι εσωτερικοί χώροι της Black Collection, όπου μέχρι και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι σε μαύρο χρώμα: Από τον πίνακα οργάνων και το τιμόνι μέχρι τις επενδύσεις και το περίγραμμα των αεραγωγών. Μέχρι και το κλειδί έχει κάποιο τη δυνατότητα να παραγγείλει σε total black.

«Το μαύρο είναι ένα χρώμα που συνδέεται απόλυτα με την κομψότητα, τη δύναμη και την εξουσία, συν το ότι προσδίδει έναν αέρα μυστηρίου. Το τελικό αποτέλεσμα παραμένει πιστό στις αρχές της 570 GT αλλά με περισσότερο στυλ και σπορ χαρακτήρα, που είμαι σίγουρος πως θα ευχαριστήσει τους πιο απαιτητικούς» αναφέρει ο Design Director της McLaren Automotive, Rob Melville.

Η McLaren 570 GT MSO Black Collection κυκλοφορεί σε μόλις 100 αντίτυπα, με την αρχική της τιμή να κυμαίνεται στις €205.000.

 
Top