Από τη Βάνα Αντωνοπούλου

Τα χρώματα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μας. Ακόμη και αν φορέσατε...
κάτι τελείως τυχαία (υπάρχουν όμως τυχαία γεγονότα όσον αφορά το υποσυνείδητο;), τα ρούχα σας μπορούν να αποκαλύψουν πολλά. Όσο για το τι λένε, εξαρτάται από τη διάθεση, τα ενεργειακά επίπεδα ή ακόμη και το ζώδιό σας (δεν το λέω εγώ, οι αστρολόγοι...).

Είναι γνωστό ότι με τον ίδιο τρόπο που μια φούστα ή ένα τοπ μπορούν να αντικατοπτρίζουν τη διάθεσή μας (σκεφτείτε απλά πώς νιώθετε όταν βγαίνετε φορώντας ένα ρούχο που λατρεύετε σε αντίθεση με κάτι μέσα στο οποίο δεν αισθάνεστε καλά ή άνετα), έτσι και μια έντονη απόχρωση ή ένας συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να αποτυπώσει την προσωπικότητά μας. Και μολονότι αυτό που θα σας αποκαλύψω σε λίγο μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο, πολλοί αστρολόγοι και μύστες πιστεύουν ότι τα χρώματα όχι μόνο αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μας, αλλά και μεταδίδουν μηνύματα. Διαβάστε παρακάτω για τη μυστική σημασία των χρωμάτων που επιβάλλουν οι φετινές τάσεις.

Ο συνδυασμός κόκκινο με πράσινο: To κόκκινο και το πράσινο είναι συμπληρωματικά χρώματα. Το κόκκινο έχει σχέση με τα υλικά αγαθά, ενώ το πράσινο συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς. Αν κάποια γυναίκα (ή άνδρας) φοράει συχνά αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων, σημαίνει ότι ψάχνουν για τον έρωτα συνειδητά και ουσιαστικά και προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι επιθυμούν μια σταθερή, αφοσιωμένη σχέση.

Μπλε: Το μπλε έχει να κάνει με το τσάκρα του λαιμού, γεγονός που σημαίνει ότι το άτομο που το φοράει αναζητά την ξεκάθαρη επικοινωνία. Το ζώδιο που συνδέεται άμεσα με το συγκεκριμένο χρώμα είναι αυτό του Υδροχόου και αντικατοπτρίζει μια ανάγκη για διανόηση και βαθιές, ουσιαστικές σκέψεις.

Ο συνδυασμός λευκό και μαύρο: Το μαύρο είναι για προστασία και το λευκό εκφράζει την αγνότητα. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα ελκυστικός στο ζώδιο του Κριού.

Κόκκινο: Πρόκειται για ένα δυνατό και δυναμικό χρώμα που εκφράζει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Ένας Λέοντας που φοράει κόκκινο μπορεί να το χρησιμοποιεί για να κρύψει τις ανασφάλειές του, ενώ ο Σκορπιός για να καλύψει τα “πονηρά” του μυστικά.

Κίτρινο: Εάν θέλετε να επιβάλλετε τη θέληση ή τη δύναμή σας, θα βοηθήσει αν φοράτε κίτρινο. Σίγουρα δεν είναι ένα χρώμα για τους διστακτικούς και τους άτολμους.

Μοβ: Το μοβ συνδέεται με το τσάκρα του τρίτου ματιού, που αφορά τις σκέψεις και τις αναζητήσεις (πνευματικές ή ταξιδιωτικές). Δείχνει ότι είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει το σύμπαν. Το εν λόγω χρώμα το προτιμούν οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Πορτοκαλί: Μολονότι το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που πολλοί το αγνοούν (ειδικά γιατί δεν συνδυάζεται εύκολα), μπορεί να εκφράσει τη δημιουργικότητα και τη σεξουαλικότητα. Πρόκειται για μια θετική απόχρωση.

Ο συνδυασμός λευκό και κόκκινο: Ο διαχωρισμός ανάμεσα στην αγνότητα και τις σαρκικές επιθυμίες εκφράζεται στο έπακρο μέσα από αυτό τον συνδυασμό. Από τη μία διατηρείτε τις ηθικές και πνευματικές σας αξίες, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεστε σε αναζήτηση της υλικής και σεξουαλικής εκπλήρωσης.
Πηγή
 
Top