Η εξέλιξη με τη μετακίνηση του Σαρλ Λεκλέρκ από τη Sauber στη Ferrari, αντί του Κίμι Ραϊκόνεν ενόψει της νέας σεζόν, δεν προκάλεσε έκπληξη στον κόσμο της Formula 1. Αντίθετα, η επιστροφή του Φινλανδού στην ελβετική ομάδα, δεν ήταν και το πλέον αναμενόμενο γεγονός.
Και για τα δύο αυτά γεγονότα, τοποθετήθηκε ο Ραϊκόνεν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του γκραν πρι στη Σιγκαπούρη. Εκεί αποκάλυψε ότι δεν ήταν δική του απόφαση να μην συνεχίσει στη Scuderia. «Νομίζω ότι όλοι ήδη ξέρετε τα πάντα», είπε προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και συνέχισε: «Όλα έχουν ειπωθεί, αλλά να ξέρετε ότι δεν ήταν δική μου απόφαση ό,τι έγινε».

Με τον Φινλανδό να προσθέτει, όσον αφορά τη μεταγραφή του στη Sauber και το πότε θα εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα μονοθέσια. Δεν είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο, αλλά θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου, κανείς δεν ξέρει. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Θα σταματήσω τους αγώνες, όταν εγώ το κρίνω. Όσο για το εάν έχω το ίδιο πάθος με παλιά… όχι, δεν το έχω».
 
Top