Καρέ- καρέ κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε ένα βενζινάδικο τη στιγμή που μία γυναίκα πηδά από το πορτ μπαγκάζ ενός μαύρου Nissan αυτοκινήτου που είχε κάνει ολιγόλεπτη στάση, Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Πρόκειται για μια 25χρονη, η οποία αφού πήδηξε μπήκε έντρομη στο κατάστημα του βενζινάδικου για να ζητήσει βοήθεια. Όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, η γυναίκα είπε στον ιδιοκτήτη πως είχε απειχθεί, από τον άνδρα αυτό, αργά το βράδυ της Τρίτης. Αρχικά, όπως είπε, τη λήστεψε παίρνοντάς της χρήματα, πορτοφόλι και κινητό, ενώ στην συνέχεια την οδήγησε σε ένα ΑΤΜ για να βγάλει όσα χρήματα είχε στο λογαριασμό της και να του τα δώσει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ο άνδρας μπήκε στο κατάστημα για να χρησιμοποιήσει το ΑΤΜ, ζήτησε βοήθεια από τον υπάλληλο και τελικά έφυγε. Ωστόσο, τη στιγμή που ξεκινά το όχημά οτυ για να φύγει, η 25χρονη πήδηξε και κατάφερε να γλιτώσει.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε αμέσως την αστυνομία, που αναζητά τον δράστη. Η γυναίκα βρήκε το αυτοκίνητό της την Τετάρτη, παρατημένο σε ένα δρομάκι.

Δείτε το βίντεο:


thestival.gr
 
Top