Oι περισσότερες από εμάς επειδή περνάμε τις ώρες μας, τις μέρες μας, τις εβδομάδες μας, μέσα σε ένα denim παντελόνι ψάχνουμε αγωνιωδώς κάθε σεζόν για το επόμενο jean trend που θα υιοθετήσουμε. 

Πέρυσι ήταν τα baggy boyfriend, φέτος τα αυτά με το ξεφτισμένο τελείωμα, πριν από δύο χρόνια τα ψηλόμεσα. Σε όλα μπορούσες να βρεις ένα μοντέλο που να ταιριάζει στο στυλ σου και να κολακεύει τον σωματότυπό σου. Ως εδώ όλα καλά, απλά και συνηθισμένα. 

Μέχρι πριν από λίγε μέρες που έπεσε στην αντίληψή μας ένα νέο είδος denim παντελονιού που –πώς να το πούμε πολιτισμένα;- ... δεν μπορεί να κολακεύει καμία κοπέλα. Όσο εξεζητημένο και αν είναι το στυλ της. Όσο εκκεντρικές και αν είναι οι ενδυματολογικές της επιλογές. 

Γιατί πολύ απλά είναι ό,τι πιο άσχημο έχουμε δει.

Eικόνες που απλά θες να ξεχάσεις
Μας γυρνά σαφέστατα πίσω, στον «Μεσαίωνα της Μόδας» και στις εποχές που η Kim Kardashian κυκλοφορούσε με see-through πλαστικές μπότες πάνω από το γόνατο. 
Αλλά μην σε προκαταβάλουμε, ας το περιγράψουμε και μετά αποφασίζεις μόνη σου. Ονομάζεται Clear Panel Mom Jean, το βρίσκεις στο Topshop, κοστίζει 68 ευρώ, είναι crop, ψηλόμεσο και βγαίνει σε light blue απόχρωση. Ακούγονται όλα ιδανικά; Δεν είναι όμως. Γιατί αυτό το, κατά τ’άλλα απλό παντελόνι, έχει μία «μικρή» ιδιομορφία: έχει πλαστικό, διάφανο κάλυμμα στο σημείο που είναι τα γόνατα σου. Έκανες ήδη «wow»; 
Γιατί αν ναι θα αρκεστούμε να σου πούμε πως «έρχεσαι στα λόγια μας». Αν τα basic κομμάτια, όπως τα jeans, βαδίζουν σε τέτοια αμφιλεγόμενα στυλιστικά μονοπάτια, έρχονται δύσκολοι καιροί, σκοτεινοί! Και πρέπει να είσαι οπλισμένη με υψηλή αισθητική και να αποφεύγεις τις κιτς κακοτοπιές. May the style be with you!






Το επίμαχο παντελόνι

 
Top