Η Λούσι και η Άννα, είναι οι δύο πιο όμοιες δίδυμες του πλανήτη. 

Έκαναν δεκάδες πλαστικές για να μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και έγιναν παγκοσμίως γνωστές.

Τα δύο κορίτσια από το Πέρθ της Δυτικής Αυστραλίας θεωρούνται... παγκόσμιο φαινόμενο και έχουν κερδίσει μάλιστα τον τίτλο «οι πιο ίδιες δίδυμες του πλανήτη» πριν τρία χρόνια στην Κίνα.
Η Λούσι και η Άννα δηλώνουν περήφανες και χαίρονται πολύ που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!
Οι δύο αδελφές δέχονται προτάσεις από διεθνή κανάλια και περιοδικά για τους φιλοξενήσουν στα προγράμματα τους, διαφημιστικές εταιρίες τους προσφέρουν χρυσά συμβόλαια, ενώ διατηρούν πλατφόρμες στα social media με χιλιάδες χρήστες να τους ακολουθούν.
Τα κορίτσια κάνουν τα πάντα για να είναι ολόιδιες. Περπατούν ακριβώς  το ίδιο, καταναλώνουν την ίδια ποσότητα νερού και ακολουθούν την ίδια διατροφή. Έχουν τα ίδια χόμπι και κάνουν ακόμη και τις ίδιες ασκήσεις στο γυμναστήριο! Αχώριστες ήταν και όταν έκαναν πλαστική στήθους!
 
Όταν μιλούν η μια συμπληρώνει την πρόταση της άλλης, ενώ όταν η μια νιώθει πόνο, το ίδιο νιώθει και η αδελφή της!
«Από τότε που πέθανε ο πατέρας μας αποφασίσαμε να γίνουμε ολόιδιες σε όλα. Όταν πάμε για ψώνια όλοι μας κοιτάνε και μας ζητάνε να βγούμε φωτογραφίες. Λατρεύουμε τους θαυμαστές μας, μας αρέσει να μας αναγνωρίζει ο κόσμος», είπαν τα κορίτσια στην εκπομπή του Ε, «Tatiana Live».
Μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι, το ίδιο αυτοκίνητο, την ίδια δουλειά, την ίδια σελίδα στο facebook και τον ίδιο αριθμό κινητού, ενώ έχουν σχέση με τον ίδιο άντρα.
 
«Κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι οι τρεις μας! Είμαστε μαζί του τα τελευταία 6 χρόνια και απολαμβάνουμε όλες τις στιγμές όλοι μαζί! Δεν θέλουμε να χωρίσουμε, θέλουμε να μεγαλώσουμε και να πεθάνουμε μαζί. Θέλουμε να παντρευτούμε τον ίδιο άντρα και να εγκυμονήσουμε ταυτόχρονα. Ζούμε με την μαμά μας και τον φίλο μας στο ίδιο σπίτι και δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον», εξομολογήθηκαν οι δύο αδελφές .
Γιατί θέλουν να μείνουν ταυτόχρονα έγκυες;
Η Λούσι και η Άννα λένε πως θέλουν τα σώματα τους ακόμα και στην περίοδο της εγκυμοσύνης να είναι ολόιδια !
Οι … τρεις τους σκοπεύουν να παντρευτούν στην Αριζόνα, τόπο καταγωγής του μέλλοντα συζύγου τους, όπου σε αντίθεση με την Αυστραλία, εκεί επιτρέπεται η πολυγαμία.
star.gr
 
Top