Λίγες μόνο ημέρες έμειναν μέχρι το βράδυ της Κυριακής που θα κάνει την μεγάλη πρεμιέρα του, το μουσικό talent show του ΑΝΤ1, Rising Star.

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 προσκάλεσαν δημοσιογράφους στα Studio ΚΑΠΑ για μια πρώτη γεύση του μεγάλου show που θα απολαμβάνουν οι τηλεθεατές.

Γράφει η Εύη Σιμοπούλου

Οι κριτές, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας και η Καλομοίρα, που θα βρίσκεται μαζί με τους διαγωνιζόμενους στο Blue Room, ήταν εκεί έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις.

Στο εντυπωσιακό πλατό του show βρέθηκε και o Τζώνη Καλημέρης.

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το Rising Star;

Αυτό που διαφοροποιεί το Rising Star από τα υπόλοιπα μουσικά shows είναι ότι ο τηλεθεατής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ψηφίζει σε πραγματικό χρόνο τον διαγωνιζόμενο, μέσω της δωρεάν εφαρμογής "Rising Star Greece", κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets).

Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook είτε στο Twitter, είτε στο Google+.

Πώς θα παίζεται το παιχνίδι;

Τα live επεισόδια θα είναι 18 και θα έχουν πολύ τραγούδι!

Στην πρεμιέρα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21.00, οι διαγωνιζόμενοι θα βρίσκονται πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, χωρίς οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές.

Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον τραγουδιστή που επιθυμεί, θα εμφανίζεται η φωτογραφία του εκάστοτε διαγωνιζόμενου στον ψηφιακό τοίχο.

Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό, μέσω του "Rising Star Greece", τότε αυτομάτως ο τοίχος ανεβαίνει, ο διαγωνιζόμενος βλέπει το κοινό και τους κριτές και περνάει στο επόμενο στάδιο του show.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ψήφος του κάθε κριτή αντιστοιχεί στο 7%.

Ποια είναι τα έπαθλα

Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα.

Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€

 
Top