Η Ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου πολέμου διατηρούσε βάσεις με στρατεύματα στην Ανταρκτική.

Στα τέλη του 1946, ο Ναύαρχος Richard E. Byrd οδήγησε στρατεύματα από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και την Αυστραλία σε μια αποστολή στην Ανταρκτική, που ονομάζεται «Λειτουργία Highjump». Στην αποστολή αυτή εμπλέκονται 4700 στρατιώτες, 13 πλοία και 33 αεροσκάφη σε ό, τι ονομαζόταν επίσημα, αποστολή έρευνας.
Εκεί ενεπλάκησαν σε μάχες με τον εχθρό και υπέστησαν βαριές απώλειες και υποχώρησαν στη Νότια Αμερική.
Μια χιλιανή εφημερίδα, η «Ελ Murico», δημοσίευσε ένα άρθρο με τη λεπτομερή επιχείρηση Highjump, στις 5η Μαρτίου 1947, όπου ο Ναύαρχος Byrd δήλωσε σε μια συνέντευξη:
«Είναι απαραίτητο για τις ΗΠΑ να λάβουν αμυντικές ενέργειες εναντίον εχθρικών αεροσκαφών που προέρχονται από τις πολικές περιοχές... [Θα μπορούσε να είναι η Αμερική] επίθεση από αεροσκάφη που είναι σε θέση να πετάξουν από τον ένα πόλο στον άλλο με απίστευτη ταχύτητα.»


Γερμανικές μυστικές υπηρεσίας, όπως η Thule και Vril, πιστεύεται ότι έχουν ήδη πρόσβαση στην αντιβαρύτητα, και άλλες τεχνολογίες, και είχαν δημιουργήσει αυτό που είναι γνωστό σαν «μετιέ Bell», και ονομάζεται έτσι αφού έχει σχήμα καμπάνα. Αυτά τα σκάφη, με τα συστήματα προηγμένης πρόωσης, πιστεύεται ότι έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στην εξουδετέρωση της ομάδας μα τα 13 πλοία μάχης. Στα χρόνια μετά τον δεύτερο παγκόσμιο ΠΌΛΕΜΟ, πολλοί επιστήμονες Ναζί, μετανάστευσαν στην Αμερική για να εργαστούν εντός των εταιρειών στην ιατρική, την αεροδιαστημική και τις μυστικές τεχνολογίες. Αυτή η κατάσταση κάνει ένα θαύμα, αν τα αμερικανικά χέρια αναγκάστηκαν ουσιαστικά να δεχθούν αυτούς τους πρόσφυγες.
Ο κόσμος τότε εισάγεται στα χρόνια του ψυχρού πολέμου, αλλά το μυστήριο γύρω από την Ανταρκτική εξακολουθεί να υφίσταται.
Το 1959, η Ανταρκτική Συνθήκη υπογράφηκε από 12 χώρες,ανάμεσά τους η Αργεντινή, η Χιλή, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση, που είχαν επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στην και γύρω από την Ανταρκτική. Μετά από σχεδόν 60 χρόνια, μια άλλη συμφωνία για την Ανταρκτική προστασία επικυρώθηκε πρόσφατα τον Οκτώβριο του 2016, αυτή τη φορά υπογράφεται από 24 διαφορετικά έθνη, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή αφορά στη μεγαλύτερη περιοχή για τη διατήρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος στον κόσμο.
Τώρα το ερώτημα είναι, γιατί η Αμερική, η Κίνα και η Ρωσία συνεργάζονται για τη διατήρηση των άγριων περιοχών του πλανήτη, όταν από τις τρέχουσες πολιτικές ,παράγουν αυξημένη εχθρότητα και ένταση, και το υπόλοιπο του κόσμου, έχει γίνει μια αναλώσιμη εμπόλεμη ζώνη;
Την ίδια στιγμή, έχει υπάρξει μια αύξηση στην αναφορά σε γεγονότα στην Ανταρκτική, έστω και ως επί το πλείστον από λαϊκά περιοδικά. Στις 21 Νοεμβρίου ένα άρθρο στην εφημερίδα The Sun,αναφέρεται σε «μυστηριώδες νέες πυραμίδες» που βρέθηκαν θαμμένες στην παγωμένη ήπειρο, σε μεγάλο βαθμό συζητώντας ένα βίντεο που δείχνει το Google Earth εικόνες γεωμετρικές, με δομές πυραμίδας στην παγωμένη τούνδρα. Ένα άλλο άρθρο, αυτή τη φορά από την εφημερίδα Express,αναφέρει επίσης λεπτομερώς αυτές τις δομές πυραμίδας, ενώ περιγράφει επιστημονικά στοιχεία που υποστηρίζουν τη θεωρία ότι η Ανταρκτική χρησιμοποιείται για τη βλάστηση και τη ζωή. Τέλος, η Daily Star δημοσίευσε ένα άρθρο επίσης που περιγράφει ,πώς ένας αρχαίος πολιτισμός θα ήταν δυνατό να υπήρχε, λόγω των επιστημονικών ανακαλύψεων ότι η Ανταρκτική θα ήταν ενδεχομένως χωρίς πάγους στο παρελθόν, θίγοντας επίσης τον ενδιαφέροντα χάρτη του Piri Reis, 500-χρονών έγγραφο, που αποδεικνύει ότι η Ανταρκτική, αιώνες πριν από την επίσημη ανακάλυψη στην παγωμένη ήπειρο,δεν υπήρχαν πάγοι.
Αρκετά παραδόξως, πολλά σημαντικά πρόσωπα έχουν ταξιδέψει πρόσφατα στην Ανταρκτική περιοχή, κατά τους τελευταίους μήνες, και κάτω από μυστηριώδες ή ασαφώς καθορισμένες περιστάσεις. Κατά τη διάρκεια των εκλογών,ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι πέταξε κάτω στην ήπειρο «στο θέμα για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο Πρώην αστροναύτης Buzz Aldrin επίσης επισκέφθηκε τις τελευταίες εβδομάδες την Ανταρκτική, και αναγκάστηκε να συντομεύσει το ταξίδι του,που οφείλεται σε μια ξαφνική επείγουσα ιατρική κατάσταση.
Επιπλέον, άλλοι αξιοσημείωτοι ερευνητές, ήδη υπέβαλαν εκθέσεις κατά τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με το δυναμικό για μια «μερική αποκάλυψη » που αφορά την Ανταρκτική, με τη δυνατότητα να αποκαλύψει κρυμμένες τεχνολογίες, πληροφορίες σχετικά με τους αρχαίους πολιτισμούς και τα σχέδια της ελίτ για τη διατήρηση της ισχυρής πρόσφυσης στον πλανήτη γη, ωστόσο, μία τέτοια πιθανολογία είναι πάνω και πέρα από ό, τι μπορούμε πράγματι να αποδειχθεί σε αυτό το σημείο.
Τι πραγματικά συμβαίνει στην Ανταρκτική ώστε να την επισκέφτονται πολιτικοί και να υπάρχουν ευρήματ με μεγαλιθικές υποδομές; Η περιέργεια αυξάνεται.


http://ift.tt/2ih50BO



ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WAKING TIMES : Corfiatiko.blogspot.com
 
Top