Μια από τις δυνατές τάσεις του 2017 θα είναι τα εκκωφαντικά έντονα σκουλαρίκια.

Τα σκουλαρίκια της επόμενης άνοιξης είναι τεράστια, εντυπωσιακά, και όσο πιο επιδεικτικά θα μπορούσε να αντέξει ο λοβός του αυτιού μας.
Χρώματα, περίτεχνα καλούπια, φούντες, ασυμμετρίες, λουλούδια, μέταλλα σαν γλυπτά. Σκουλαρίκια για όλα τα γούστα και για κάθε περίσταση. Άλλοτε ακολουθούν το πνεύμα των 80s και άλλοτε το minimal των 90s. Τα υλικά και τα δεσίματα ποικίλουν, ένα όμως μένει ίδιο. Η πληθωρική τους φύση. Στην οποία σχεδόν ομόφωνα πόνταραν σχεδόν όλοι οι σχεδιαστές.

Συνδυάστηκαν με ρομαντικά φορέματα με βολάν και γιακάδες βικτοριανούς. Ή φορέματα sexy και θηλυκά. Με urban chic σύνολα και εμβληματικά κομμάτια της καθημερινότητας. Τα μαλλιά που τα συμπληρώνουν είναι απλά, είτε είναι πιασμένα ψηλά, είτε αφημένα κάτω εντελώς χαλαρά.




Κάπως έτσι σκιαγραφείται το σκηνικό στα συγκεκριμένα αξεσουάρ. Σκουλαρίκια πραγματικά φλύαρα και απίστευτα διασκεδαστικά. Ο πιο εύκολος τρόπος να αναδειχθεί ένα απλό ντύσιμο, μιας και τα τελευταία trends επενδύουν όλο και περισσότερο στην απλότητα και στην άνεση.



Κάποια από αυτά τα είδαμε φορεμένα στα fashion weeks του περασμένου Σεπτέμβρη και ήταν όσο όμορφα έδειξαν και στις πασαρέλες.

marymary.gr
 
Top