Η χρονιά τελειώνει και εσύ πρέπει να προετοιμαστείς για μία νέα, καλύτερη, πιο δημιουργική και γεμάτη από όνειρα που θα δεις να γίνονται πραγματικότητα. 

Όλα αυτά όμως απαιτούν και τη δική σου συμμετοχή. Να είσαι αισιόδοξος, παρόν και έτοιμος να υποδεχθείς τις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν! Επομένως, στο ρεβεγιόν πρέπει όλη σου η εμφάνιση να μαρτυρά ότι είσαι έτοιμος να καλωσορίσεις το 2017 με τον καλύτερό σου εαυτό.

Η χρονιά τελειώνει και εσύ πρέπει να προετοιμαστείς για μία νέα, καλύτερη, πιο δημιουργική και γεμάτη από όνειρα που θα δεις να γίνονται πραγματικότητα. Όλα αυτά όμως απαιτούν και τη δική σου συμμετοχή. Να είσαι αισιόδοξος, παρόν και έτοιμος να υποδεχθείς τις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν! Επομένως, στο ρεβεγιόν πρέπει όλη σου η εμφάνιση να μαρτυρά ότι είσαι έτοιμος να καλωσορίσεις το 2017 με τον καλύτερό σου εαυτό.

Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να τρέξεις στο κομμωτήριο ή στο barber shop και να αναζητήσεις το νέο σου haircut. Αυτό που θα σε συντροφεύσει τις τελευταίες μέρες του '16 και θα σε ανανεώσει το ΄17. Εξάλλου το μαλλί είναι ένα από αυτά που πρέπει να λάβεις υπ' όψη σου για την εμφάνιση του ρεβεγιόν. Είτε έχεις επίσημο κάλεσμα, είτε επιλέξεις να είσαι πιο cool στην αλλαγή, το μαλλί σου είναι αυτό που θα χαρίσει extra πόντους στην εμφάνισή σου.

Ποια είναι όμως τα trends της νέας χρονιάς στο κούρεμα; Ποια μένουν από το 2106, ποιες είναι οι νέες αφίξεις και κυρίως πω εσύ μπορείς να κάνεις update στο hairstyle σου;

Οι διάσημοι κύριοι, που μαζί με μας τα κορίτσια, κρυφοκοιτάτε κι εσείς για να κλέψετε κάτι από το στιλ τους, έχουν πάντα τις κατάλληλες προτάσεις και σου δίνουν την πιο ενημερωμένη λίστα με τα haircuts που θα κυριαρχήσουν τη νέα χρονιά!

Ξεκινάμε με τα 5 δημοφιλέστερα και δεσμεύομαι να σε κρατώ ενήμερο για νέες προσθήκες και τυχόν αλλαγές!

1. Το παλιό καλό 'Όλα προς τα πίσω'

© Παρέχεται από: 24 Media

Ο Jared Leto δείχνει το Slick-Back hairstyle στην πιο cool εκδοχή του, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι το απόλυτο hairlook για εσένα που θες να τολμήσεις και να κάνεις τη διαφορά. Χρειάζεται βέβαια να έχεις λίγο πιο μακριά μαλλιά και να είσαι έτοιμος να βάλεις στην καθημερινότητά σου προϊόντα styling για να πετύχεις το ιδανικό texture που θα απογειώσει το κούρεμα.

2. Το επίσημο ατημέλητο

© Παρέχεται από: 24 Media

Είναι το κούρεμα που λάτρεψες όταν το είδες στο κεφάλι του David Beckham -και καλά έκανες!- και ο Robert Pattinson του κάνει ένα update. Αν ανήκεις στην κατηγορία των μπλαζέ τύπων που θέλουν να έχουν ωραία μαλλιά αλλά όχι να ασχολούνται πολύ, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτό το haircut. Προσοχή όμως, χρειάζεται επιδεξιότητα στο κούρεμα για να μπορεί να σταθεί όπως πρέπει το μαλλί.

3. Το δημοφιλές Undercut

© Παρέχεται από: 24 Media

Το κούρεμα που θα σε ξανανιώσει είναι αυτό που βλέπεις στον Zac Efron. Και εδώ όλο το παιχνίδι της γοητείας κρύβεται στο μήκος και ομολογουμένως, πρόκειται για ένα hairstyle με το οποίο φαινομενικά κερδίζεις χρόνια.

© Παρέχεται από: 24 Media 

Δες και μία ακόμα εκδοχή του από τον Brooklyn Beckham, ο οποίος προφανώς έχει τον ίδιο κομμωτή με το μπαμπά του.

4. Το συντηρητικό ατημέλητο

© Παρέχεται από: 24 Media

Αν τα παραπάνω μήκη σου φαίνονται υπερβολικά, τότε αυτό το messy haircut είναι το κατάλληλο για σένα. Μαλλιά που δεν είναι κοντά, ούτε μακριά, δεν έχουν ανάγκη από ιδιαίτερο styling και θα σε κάνουν λίγο πιο γοητευτικό απ' ότι ήδη είσαι. Τουλάχιστον στον Liam Hemsworth δείχνει άψογο γιατί όχι και σε σένα;

5. Το αειθαλές στρατιωτικό


© Παρέχεται από: 24 Media
Ίσως το πιο εύκολο κούρεμα για να μην σε απασχολεί καθόλου το μαλλί σου. Αλλά για να το διατηρείς ως έχει πρέπει να επισκέπτεσαι συχνά το κομμωτήριο για μικρές διορθώσεις. Κλασική αξία, το skinhead haircut, και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στα trends και ίσως να του δόσεις μία ευκαιρία αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

oneman.gr
 
Top