Πολύ ωραίο το κόκκινο κραγιόν. Όποιο χρώμα και να γίνει της μόδας, είτε μωβ είτε μαύρο είτε nude, το κόκκινο είναι πάντα διαχρονικό και στιλάτο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πηγαίνει σε όλες, αλλά άμα το'χεις μ' αυτό το χρώμα, μπορείς να το φοράς και να πετυχαίνεις το τέλειοmakeup look για την έξοδο ή το πάρτι. Εδώ σου έχω 5 tricks που χρειάζεσαι ώστε να κάνεις το κόκκινο κραγιόν σου να διαρκεί περισσότερο αλλά και να σου διευκολύνει τη ζωή!



1. Βάλε πούδρα στα χείλη σου. Βάζεις το μολύβι για το περίγραμμα και το κραγιόν σου, έπειτα περνάς μια στρώση πούδρας κι έπειτα ξαναπερνάς το μολύβι και το κραγιόν. Κάπως έτσι το κατακόκκινο κραγιόν θα διαρκεί περισσότερο μιας και θα στερεωθεί καλύτερα στη ματ επιφάνεια των χειλιών σου. Μπορείς να μιλάς με τις ώρες, να πιεις και να φας, να φιλήσεις το αγόρι σου και το κραγιόν θα είναι στη θέση του.

2. Χρησιμοποίησε πινελάκι για τα χείλη. Μια εφαρμογή με πινελάκι, θα είναι πολύ πιο ακριβής και σωστή - όχι πια κραγιόν μέχρι το πηγούνι. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεκίνα από το περίγραμμα και έπειτα γέμισε με χρώμα τα χείλη σου.

3. Γλύψε το ποτήρι σου πριν πιεις. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο ξόρκι. Αν το κάνεις αυτό στο σημείο όπου πρόκειται να πιεις, δε θα αφήσεις σημάδι από το κραγιόν σου και - μάντεψε - θα παραμείνειγια περισσότερο στα χείλη σου!



4. Για να το βγάλεις, βάλε baby oil. Εκτός κι αν θες να δείχνεις σαν κλόουν. Με μια στρώση baby oil στα χείλη σου, μπορείς να βγάλεις το κραγιόν πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά - απλά άφησε το για 1' μόνο πριν το σκουπίσεις.



5. Χρησιμοποίησε το για να κρύψεις τους μαύρους κύκλους. Αρχικά, χρειάζεσαι το πινελάκι σου για να πάρεις μια μικρή ποσότητα από το κόκκινο κραγιόν σου. Μπορείς έπειτα να την ακουμπήσεις στην εξωτερική επιφάνεια της παλάμης σου ή σε κάποια λεία επιφάνεια για να κάνεις την ποσότητα ομοιόμορφη και λιγότερο έντονη. Στη συνέχεια, εφαρμόζεις απαλά κάτω από τα μάτια σου ή και στο πάνω βλέφαρο σε περίπτωση που θες να κρύψεις κι εκεί κάποια ατέλεια. Παίρνεις ένα καθαρό (!) πινελάκι και εφαρμόζεις το concealer σου πάνω στα σημεία που έβαλες προηγουμένως το κόκκινο κραγιόν.

Όχι δεν τελειώσαμε ακόμη! Έπειτα χρειάζεται να βάλεις πούδρα στα επίμαχα σημεία. Το ζητούμενο δεν είναι να κάνεις ένα mix με κόκκινο κραγιόν, concealer και πούδρα αλλά στρώσεις.

 
Top