Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν, αλλά εσείς ακόμα νιώθετε κουρασμένοι, η φωνή σας δεν «βγαίνει» και το δέρμα σας δείχνει ταλαιπωρημένο από την εορταστική κραιπάλη.



Για να ανανεωθείτε στο πι και φι και τίποτα στην εμφάνισή σας να μην μαρτυρά το πόσο καταβεβλημένοι είστε ακόμα, υπάρχουν τρόποι να διώξετε μακριά ότι σας ταλαιπωρεί.
Πρόβλημα στον λαιμό
Ολο το βράδυ ή τραγουδούσατε ή μιλούσατε δυνατά για να



σας ακούσει η παρέα σας, και πλέον η φωνή σας δεν βγαίνει. Το αλκοόλ, δε, συνέβαλλε στον ερεθισμό του λαιμού σας κάνοντας την κατάσταση πιο δύσκολη. Αν δεν μπορείτε να μείνετε σιωπηλοί, για να ξεκουραστείτε, τότε πάρτε άλλα μέτρα.
Κάντε ζεστό ντους και πίνετε πολλά υγρά. Προτιμήστε χαμομήλι, τζίντζερ, μέντα ή τσάι με μέλι για να χαλαρώσετε τόσο τον λαιμό όσο και το στομάχι σας. Εάν το πρόβλημα διαρκέσει πάνω από τρεις μέρες, επισκεφτείτε τον ιατρό σας.
Πόνος από τα ψηλοτάκουνα
Η περίοδος των εορτών επιβάλλει καλό ντύσιμο και φυσικά ψηλοτάκουνα παπούτσια για να ολοκληρωθεί το τέλειο outfit. Ωστόσο, όσο υπέροχη και να ήσασταν, οι πόνοι στα πόδια σας δεν λένε να υποχωρήσουν, εξαιτίας της ορθοστασίας και του χορού.
Για να αισθανθείτε και πάλι τα πόδια σας, κάντε τους μασάζ με τα χέρια ή κυλήστε ένα μπαλάκι του τένις ή ένα μπουκάλι με νερό.
Κουρασμένο δέρμα
Η κατανάλωση αλκοόλ προκαλεί αφυδάτωση με αποτέλεσμα



το δέρμα να δείχνει ερεθισμό και σαν να έχει στεγνώσει. Αυτό συνάμα με την ατμοσφαιρική ρύπανση και τον καπνό του τσιγάρου επιδεινώνουν την κατάσταση.
Για την προστασία του, καλό θα ήταν να το πλύνετε με ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου και να φορέσετε μια γενναία ποσότητα από την ενυδατική σας κρέμα.
Πρησμένα μάτια
Τα πρησμένα και κόκκινα μάτια είναι κάτι σύνηθες μετά από μια ξέφρενη βραδιά. Για να μην φαίνεστε άκρως ταλαιπωρημένοι, ρίξτε φυσικά δάκρυα για να αποφύγετε την



ξηρότητα και πιείτε υγρά.


Πηγή: http://ift.tt/1KeLr06



 
Top