Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ατάκα σε reality show αλλά προέρχεται από την ένορκη κατάθεση του αστέρα του NASCAR, Kurt Busch!



Μετά την ανθρωποκτονία εξ αμελείας (;) στην οποία εμπλέκεται ο Tony Stewart, μία άλλη παράξενη ιστορία ταλανίζει τον κόσμο του δημοφιλέστερου μηχανοκίνητου σπορ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού. Ο πρωταθλητής του 2004 κατηγορείται για ξυλοδαρμό από την πρώην αγαπημένη του, Patricia Driscoll.

Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο ανέφερε πως απογοητευμένος από την έκβαση αγώνα τον περασμένο Νοέμβριο στην πίστα του Ντόβερ, αφού έκανε λόγο ακόμα και για… αυτοκτονία, ξέσπασε στη σύντροφό του, της οποίας το κεφάλι χτύπησε επανειλημμένα στον τοίχο του motorhome του.


Στην απολογία στο δικαστήριο, ο Busch υποστήριξε πως είχε χωρίσει μία εβδομάδα νωρίτερα και τη συγκεκριμένη ημέρα, ζήτησε επανειλημμένα από τη Driscoll να φύγει. Όταν τελικά εκείνη δέχθηκε να το κάνει, σκόνταψε και χτύπησε μόνη της. Σας φαίνεται παράξενο; Που να ακούσετε τη συνέχεια! Ο διάσημος οδηγός υποστήριξε πως η σύντροφός του είναι επαγγελματίας δολοφόνος (!) και περιέγραψε περιστατικό όπου ενώ βρίσκονταν στο Ελ Πάσο, εκείνη έφυγε ντυμένη στα μαύρα σαν… σε αποστολή και επέστρεψε φορώντας ένα ξένο παλτό που κάλυπτε το γεμάτο αίματα φόρεμα το οποίο πλέον φορούσε!

Το… σόου του Busch συνεχίστηκε όταν είπε πως ο χαρακτήρας που ερμήνευσε η Jessica Chastain στην ταινία Zero Dark Thirty, βασιζόταν στη Driscoll και τις πραγματικές της δραστηριότητες!


Αρχικά οι δικαστικές αρχές της κομητεία του Κεντ στο Ντέλαγουεαρ, παρότι και η ιστορία της Driscoll είχε κενά και δεν υπήρχαν μάρτυρες που να επιβεβαιώνουν την κατηγορία της, ενέκρινε περιοριστικά μέτρα ενάντια του Busch στον οποίο απαγορεύτηκε να πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 γιάρδων (91.4 μέτρα) την πρώην αγαπημένη του – με μοναδική εξαίρεση τους αγώνες NASCAR καθώς εκείνη έχει συστήσει ίδρυμα που αφορά στους βετεράνους πολέμου και έχει πολλές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε αγώνες του συγκεκριμένου σπορ. Εκεί ο δικαστής έκανε λόγο για τη… μέγιστη δυνατή απόσταση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.


Μερικά 24ωρα μετά, η ετυμηγορία ήταν πως παρά την απουσία χειροπιαστών αποδείξεων, κρίθηκε πιθανότερο να ισχύει η εκδοχή γεγονότων που περιέγραψε η Driscoll. Και παρότι ακόμα είναι ασαφές αν θα απαγγελθούν περαιτέρω κατηγορίες στον Kurt Busch, το σημαντικότερο πλήγμα σε εκείνον ήρθε από την διοργανώτρια αρχή των αγώνων NASCAR που τον απέκλεισε διά βίου από το θεσμό!

O 36χρονος έχει λάβει μέρος σε 507 αγώνες του NASCAR Sprint Cup Series, κερδίζοντας 25 από αυτούς.


Πηγή: newsauto.gr



 
Top