candice-708Η 32χρονη Κάντις-Μαρί Φοξ έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της ...
όχι μόνο επειδή είναι μια καλλονή, αλλά κυρίως επειδή ισχυρίζεται πως νίκησε τον καρκίνο τρώγοντας πολύ ανανά και επειδή χώρισε από τον «τοξικό» σύζυγό της.
Η Βρετανή καλλονή στην οποία οι γιατροί είχαν δώσει μόλις 5 χρόνια ζωής, καθώς έπασχε από μια επιθετική μορφή καρκίνου του θυρεοειδούς, είπε πως από τότε που άκουσε τα λόγια των γιατρών αποφάσισε να αλλάξει εκ βάθρων την καθημερινότητά της. Ετσι, ξεκίνησε μια υγιεινή διατροφή και ενέταξε στην καθημερινή της ζωή πράγματα και δραστηριότητες που την ευχαριστούσαν, αποβάλλοντας ταυτόχρονα τα αντίστοιχα που της προκαλούσαν άγχος και της επιβάρυναν την ψυχική και σωματική υγεία. Εφτασε ακόμη να πάρει και διαζύγιο από τον σύζυγό της, καθώς ήταν, όπως τον χαρακτηρίζει, «τοξικός» για εκείνη.
«Αντί να ζω για τα πάρτι, τα σαββατοκύριακα και να δουλεύω σκληρά κάνοντας τα ίδια πράγματα μέρα μπαίνει-μέρα βγαίνει, άλλαξα όλη την οπτική μου» γράφει στο προσωπικό της site το οποίο δέχεται χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά. «Αποφάσισα να ζήσω για μένα και να αγαπήσω τη ζωή για αυτό που είναι. Ακούγεται τόσο ουτοπικό, αλλά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να ζει κανείς και να δουλεύει» προσθέτει.
Η Κάντις ανακάλυψε πως πάσχει από καρκίνο πριν από τρία χρόνια και απρόθυμα, όπως λέει, υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αφαιρέσει περισσότερους από 20 όγκους. Ομως, όταν σημειώθηκαν μεταστάσεις και οι γιατροί της δήλωσαν πως της απομένουν μόνο πέντε χρόνια ζωής και πως σε διάστημα ενός χρόνου θα χάσει τη φωνή της, η Βρετανίδα αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.
Αντ’αυτού διάλεξε ένα απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής, τρώγοντας περισσότερους από τρεις ανανάδες, γκρέιπφρουτ, λεμόνια, μήλα, ακτινίδια και μπανάνες. Τα φρούτα είναι πλούσια σε αντικαρκινικές πρωτεΐνες που ονομάζονται βρομελίνες.
Η 32χρονη που στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως μοντέλο, γράφει πως απέβαλε όλες τις τοξίνες από τη ζωή της. Και σε αυτές περιλαμβάνει το αλκοόλ, το κρέας και τον… σύζυγό της.
Πάντως, το εντυπωσιακό είναι πως μόλις έξι μήνες μετά τη μακάβρια ανακοίνωση των γιατρών της, ο καρκίνος είχε σχεδόν εξαφανιστεί, όπως ισχυρίζεται η Βρετανίδα «Ξεφορτώθηκα όλες τις τοξίνες από τη ζωή μου και έγινα τόσο ευγνώμων για τη ζωή. Ξεφορτώθηκα μαζικά τους όγκους και το να τους εντοπίσω και να τους ξεθεώσω “στην πείνα” με την καθαρή επιστήμη της διατροφής. Πλέον, δεν υπάρχει κανένας όγκος μέσα μου. Εκ των υστέρων, είμαι τόσο ευγνώμων για τον καρκίνο (επειδή) με έκανε τον άνθρωπο που έπρεπε να είμαι» δηλώνει το πρώην μοντέλο.






Πηγή: iefimerida.gr
 
Top