Η 35χρονη γυναίκα αιφνιδίασε πισώπλατα τον πρώην σύζυγό της







Ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, από την πόλη Foshan, στην νότια Κίνα δεν περίμενε τι θα του συνέβαινε, όταν η πρώην σύζυγός του Fu του ζήτησε να βρεθούν για να συζητήσουν. Όπως δήλωσε ο ίδιος, από το κρεβάτι του πόνου όπου βρίσκεται, το ζευγάρι είχε συνεχείς καβγάδες και είχαν χωρίσει.





Η 35χρονη, πρώην σύζυγός, ζήτησε από τον επιχειρηματία να βρεθούν στο σπίτι του για να συζητήσουν μια ενδεχόμενη συμφιλίωση και εκείνος δέχθηκε να μιλήσει μαζί της, για χάρη των τριών παιδιών τους... Το ζευγάρι βρέθηκε στην κουζίνα του σπιτιού του επιχειρηματία όπου εκείνος καθώς ετοίμαζε τσάι εξηγούσε στην 35χρονη γυναίκα ότι δεν γίνεται να είναι πλέον μαζί.



Έξαλλη η Fu, που βρισκόταν πίσω από τον ανυποψίαστο επιχειρηματία, άρπαξε ένα μαχαίρι και αφού του κατέβασε την φόρμα του τζόκινγκ, έκοψε σε φέτες το πέος του φωνάζοντας: «Αφού δεν μπορώ να σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία άλλη».



Ο άνδρας αιμόφυρτος έσκυψε στο πάτωμα, μάζεψε το κομμένο του μόριο και πήγε στο κοντινότερο νοσοκομείο, που απέχει 800 μέτρα από το σπίτι του...



Ο 38χρονος επιχειρηματίας Hong Shih υποβλήθηκε σε τρίωρη επέμβαση συγκόλλησης του πέους του με επιτυχία και τώρα αναρρώνει, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο τέλος της εβδομάδας.



Η πρώην σύζυγός του τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και του ζήτησε να προσέχει τα τρία παιδιά τους, αφού η ίδια δήλωσε ότι θα παραδοθεί στην αστυνομία.



Πηγή: 24wro







 
Top