Η συνταγή που σας δίνω είναι "ανεβασμένη", γιατί θα βάλετε και λίγο τσίλι.
Πατάτες μικρές, για φούρνο
2 πράσινες πιπεριές, σε μεγάλα κομμάτια
4 ντοματούλες, κομμένα στη μέση
2 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Λίγο τσίλι, αν σας αρέσουν τα καυτερά
Αλάτι και πιπέρι
Τοποθετήστε όμορφα τα υλικά στο σκεύος
Μην φοβάστε το τσίλι, δίνει μια μικρή επίγευση πολύ χρήσιμη
Ραντίστε τα υλικά με το ελαιόλαδο και ρίξτε μπόλικη ρίγανη
Αφθονο αλάτι και πιπέρι
Λίγο νερό για να βράσει σωστά
Τυλίξτε το σκεύος καλά με αλουμινόχαρτο ώστε το φαγητό να βράσει
Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο νερό, ώστε να έχει υγρά και νόστιμη σάλτσα όταν θα είναι έτοιμο
Βγάλτε το αλουμινόχαστο από το σκεύος 20 λεπτά πριν το τέλος και κατεβάστε το φούρνο στους 180 βαθμούς.