Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η Πολυκατοικία», ωστόσο, ο Νίκος Πουρσανίδης, έφυγε από την χώρα και έγινε...









πωλητής στην Αγγλία, πριν μηδενίσει το κοντέρ και επιστρέψει στην Ελλάδα, παντρεμένος και με παιδί!



«Ήμουν πωλητής στη Chanel, στα Harrods’s, στην Hermes, στην Bond street και πόρτα σε ένα μαγαζί. Έκανα πολλές δουλειές! Μετά πουλούσα εισιτήρια σε ένα σινεμά, έπειτα σε ένα café, όπου έφτιαχνα ποτά, καφέδες, ήμουν στον μπουφέ. Έκανα αρκετά!», λέει ο 32χρονος ηθοποιός και αποκαλύπτει: «είχα βγει, θυμάμαι, ο καλύτερος πωλητής στη Chanel όπου δούλευα! Αυτό δεν είχε σχέση με την υποκριτική βέβαια, αλλά πήρα χαρά όταν πέτυχα κάτι».





Σχολιάζοντας την απόφασή του να φύγει από την χώρα, ο Νίκος αναφέρει: «το έκανα επειδή είχα ανάγκη να το ζήσω. Έφυγα από την Ελλάδα και πήγα στην Αγγλία, άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Δεν ήξερα κανέναν και τίποτα. Πρέπει, όμως, να πω ότι η αλλαγή είναι στο αίμα μου. Μου αρέσει να “μηδενίζω”, να αλλάζω, να μη μένω στάσιμος. Δύσκολα μένω πολλά χρόνια σε δουλειές. Ακόμα και στην “Πολυκατοικία”, όπου έμεινα 3 χρόνια, ήταν "κάπως" για μένα… Δεν το μετάνιωσα φυσικά, την αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά, αλλά συνήθως κάνω πολλά πράγματα και διαφορετικά. Το κάνω κυρίως για να αποδείξω πολλά στον εαυτό μου - ότι μπορώ να κάνω κι αυτό και το άλλο και το δίπλα. Ότι μπορώ να τα ξαναχτίσω όλα!».



Τρία χρόνια μετά, ο ηθοποιός επέστρεψε και, πλέον, συμμετέχει στα «Κλεμμένα Όνειρα», ενώ είναι πλέον παντρεμένος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, και πατέρας ενός παιδιού. «Η σύζυγός μου, η Κατερίνα, με ώθησε εξ’ αρχής να φύγουμε. Άλλωστε, το ήθελε κι εκείνη και έκανε ένα νέο ξεκίνημα. Δούλεψε σε άσχετες δουλειές μέχρι να βρει αυτό που ήθελε να κάνει και να καταλήξει ότι θα γίνει ατζέντης, όπως είναι σήμερα», λέει ο ίδιος και εξομολογείται ότι ο ερχομός του γιου τους ήταν συνειδητή απόφαση.



Μάλιστα, ο γιος τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την επιστροφή στην Ελλάδα: «το παιδί ήταν καταλύτης σε πολλά πράγματα. Και στο ότι γυρίσαμε πίσω, το κάναμε για τον μικρό γιατί θέλαμε να μεγαλώσει στην Ελλάδα. Χρειαζόμασταν τη στήριξη των γονιών μας και θέλαμε να είναι δίπλα στο παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος.





Πηγή:







 
Top