http://ift.tt/1WNssUU
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μία εντυπωσιακή και ιδιαίτερα σπάνια θέαση αποθανατίστηκε από κάτοικο της Λίμνης Kirk, στο Mahopac. Έμοιαζαν με χρυσές ασπίδες και πετούσαν με τεράστια ταχύτητα…

Η μάρτυρας που ζει στη λίμνη Kirk, τρβηξε μία φωτογραφία στις 12/6/2016. Όταν αργότερα κάθισε να δει το πόσο καλή βγήκε, όπως κάνουμε συνήθως, πρόσεξε τρία παράξενα και χρυσαφίζοντα ιπτάμενα αντικείμενα.
Παρά το γεγονός ότι τα ΑΤΙΑ στο «πίσω μέρος» της εικόνας δεν είναι «καθαρά», εκείνο που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο δίνει σαφώς την εικόνα ενός ιπτάμενου δίσκου.

Το ότι τα τρία UFO δεν ήταν ορατά με γυμνό μάτι, θα πρέπει να σημαίνει ότι κινούνταν με τεράστια ταχύτητα.

Σε ότι αφορά το χρυσούν χρώμα, δεν μπορεί να προέρχεται από τον ήλιο αφενός διότι το φως δεν είναι χρυσό, αφετέρου κανένα ιπτάμενο αντικείμενο που αντανακλά το φως (ακόμα και τα αεροπλάνα) δεν χρυσίζουν.

Κατά συνέπεια οι συγκεκριμένοι ιπτάμενοι δίσκοι πρέπει να είναι φτιαγμένοι είτε από χρυσό, είτε από κάποιο υλικό που θα μπορούσε να έχει αυτά τα χρώματα.



Δεν λείπουν βέβαια και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για photoshop. Ωστόσο, τα παράξενα αντικείμενα έχουν καταγραφεί στην MUFON ως case 77033.




 
 
Top