Το καλοκαίρι έφθασε και έτσι ήρθε η στιγμή αν βαρέθηκες το παλιό σου μαγιό να κάνεις μια νέα αγορά που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεχωρίζεις στη παραλία για το στυλ σου, ενώ παράλληλα θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και μοντέρνα, εξαιτίας της γραμμής και της ποιότητας του. 

Για τους άνδρες η αγορά μαγιό είναι μία απλή διαδικασία σε σχέση με τις γυναίκες που είναι μία μεγάλη και μπερδεμένη ταλαιπωρία.

Από τον Άγγελο Γεραιουδάκη

Αρχικά, να ξεκινήσουμε με τα δύο είδη μαγιό που πρέπει σίγουρα να αποφύγεις. Το πρώτο είναι το κολλητό μαγιό τύπου speedo, εκτός κι αν είσαι μοντέλο με γραμμωμένους κοιλιακούς, ενώ το δεύτερο είναι αυτό που τελειώνει πιο κάτω από το γόνατο και θυμίζει έφηβους surfer από Αμερικάνικες σειρές των 80s. Από την άλλη, μία πολύ καλή επιλογή είναι το σορτσάκι που σταματάει κάπου στα μισά του μηρού. Είναι κατάλληλο για τα περισσότερα ανδρικά σωματότυπα, ενώ μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο από μία πρωινή ή απογεματινή εμφάνιση στη παραλία μέχρι σ' ένα βραδινό beach party.

Πες ναι στα χρωματιστά μαγιό



Οι ειδικοί της μόδας συμβουλεύουν τους άνδρες να μη φοβούνται να φορέσουν φωτεινά χρώματα. Σκέψου είναι καλοκαίρι και ίσως πρέπει να κάνεις μία εξαίρεση για το μαγιό σου. Από την άλλη, αν είσαι λάτρης της κλασσικής κομψότητας και της χρωματικής ουδετερότητας μπορείς να επιλέξεις σκούρο μπλε, γκρι ή μαύρο.

Μήπως ήρθε ο καιρός να ποντάρεις στα μαξιμαλιστικά μοτίβα;



Από animal prints και γεωμετρικά σχέδια έως γουρούνια που φορούν σωσίβια είναι πολύ στη μόδα φέτος. Παράλληλα, δυναμική επιστροφή έχουν κάνει και τα floral σχέδια που θυμίζουν surfers στη Hawaii και bon vivants στην Κυανή Ακτή.

Η ρίγα είναι η πιο safe επιλογή



Ένα ριγέ μαγιό είναι αρκετά cool και fun. Από την μία δεν κουβαλάς την εκκεντρικότητα των εμπριμέ σχεδίων, αλλά από την άλλη δεν είναι βαρετό, όπως το μονόχρωμο. Τέλος, να θυμάσαι ότι τα λεπτά windowpane καρό να είναι ό,τι πιο chic μπορείς να φορέσεις αυτή τη στιγμή.

coolnews.gr
 
Top